Kölcsönadtam egy SONY MDR-XB450-es fejhallgatómat, ám annak vezetéke a jobb oldali fejrészen ki szakadt. Hogyan tudnám szétszedni újraforrasztani?
Figyelt kérdés
A Probléma a kérdésben adott. Van felül valami bemenő nyílás, gondoltam arra, hogy azt ha elfordítom, tolom vagy akármi, de nem tudom. Legalábbis elég masszív. A kalapáccsal nem szeretnék rajta segíteni, de olykor sok próbálkozás úgy felhúz, hogy előjön a dührohamom és az orvosom világosan felhívta a figyelmem, hogy nem idegeskedhetek. Segítsen valaki kérem, nem akarok diliházba kerülni egy ilyen primitív készülék miatt. Mondjuk sajnálom érte a pénzt meg az elvesztegetett időmet. Hülye válaszoktól kíméljetek.2015. ápr. 8. 16:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!