Miért jobb az XboxOne a PS4nél vagy miért jobb a PS4 az XOnál?
Figyelt kérdés
nem tudok dönteni és ki ezt mondja ki azt, az ismeretségi körömbe főként boxosok vannak, nem tudom ez mennyit számít. és nem tudom mennyire használható ki az xbox sokféle alkalmazás és mivel tud többet vagy kevesebbet a ps-nél ?2015. ápr. 1. 20:22
1/6 anonim válasza:
Xbox a jobb mert megveszed megszereted
Ps a jobb mert megveszed megszereted
Most nem mimdegy meik a jobb?
Ameik tetszik vedd meg:
-exlusiv címek
-batáti kör
Ennyi ami számít
De én ps-t ajánlom mert NEKEM EZ JÖTT BE
2/6 anonim válasza:
nekemis ps4em van :) elötte xbox 360al toltam...deamúgy jól mondja az elöttem szoló..tökmindegy..játékok,barátok alapján dönts..mondjuk a one abból szar hogy sok gamet nem visz full hd felbontásban,én részben ezért választottam a ps4et :P :)
3/6 anonim válasza:
mert a ps4 is full hd mi? az csak 900P kérem szépen
4/6 Göncöl Gábor válasza:
PS4 a legerősebb konzol. PS4 Procija és gpu-ja meg még a ramja is erősebb így tovább bírja majd. Magasabb az fps mint xbox one-on de az se rossz konzol!
6/6 anonim válasza:
Ja ja
Néz meg egy játékot,ahol,ugyanaz a felbontás van
Gta5 pl
Ennyi
Nagyobb is a ps-en az fps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!