Mi lehet a baj? Kölcsönadtam a fényképezőgépem egy ismerősnek. Levette az általa készitett képeket is. Azóta nem tudom áttenni a felvételeket a számitógépre. Hiába kapcsolom össze, nem reagál. Talán valamit elállitott de én annyira nem értek hozzá.
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 20:18
1/7 anonim válasza:
PrĂłbĂĄld meg mĂĄsik adatkĂĄbellel.ha Ăşgy se meg, akkor Ărd le rĂŠszletesebben a problĂŠmĂĄd,kĂŠrlek.
2/7 anonim válasza:
Probald meg masik adatkabellel.ha ugy se meg, akkor ird le reszletesebben a problemad,kerlek.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget.Nem tudom lehet e az a baj hogy a sz.gép nem ismeri fel valamiért a fényképezögépet?
2014. jún. 25. 21:10
4/7 anonim válasza:
Reagál valamit a számítógép? Remélhetőleg nem cseszte szét a csatlakozót egy hibás (vagy fordítva bedugott) kábellal?
5/7 anonim válasza:
Ezeket nem lehet fordítva bedugni...
6/7 anonim válasza:
"Talán valamit elállitott"
Ha megadod a számát, majd én megkérdezem tőle.
De általában lehet kommunikációs módokat állítani a menüben, a gép leírásában mindent megtalálsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Megoldodott a problémám.
2014. jún. 28. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!