Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A kamerám miért darabolja fel...

A kamerám miért darabolja fel a felvételeket 30 perces fájlokra?

Figyelt kérdés

Tehát készítek pl egy 1 vagy 1,5 órás felvételt, és még csak nem is jelzi a kamera, hogy ki/bekapcsol, csak utána látom mindig, hogy több fájlra bontotta, és mindig pontosan 31:08 perces darabokra.

Ez miért van? Elképzelhető, hogy memkártya-probléma, hogy nem elég gyors vagy a kamera így működik és nem tudok mit tenni ellene?

2014. jún. 11. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem 4 GB egy ilyen fájl?
2014. jún. 11. 10:44
 2/6 A kérdező kommentje:
nem. mindig 999 MB-nál indítja a következőt (és 16 GB-os kártya van benne)
2014. jún. 11. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen kamera?

Ugyanis van egy szabályozás, miszerint más adó-besorolás elé esnek a kamerák és a fényképezőgépek. Mivel manapság minden fényképező tud videót felvenni, ezért a szabályozás miatt gyárilag limitálják az egyszerre felvehető felvétel hosszát.

2014. jún. 11. 12:29
 4/6 A kérdező kommentje:

jéézusss, ilyen létezik?

Samsung kamera, na de ez nagyon durva ... hát nem mindegy nekik (akár üzleti szempontból is) h én pl 3 órányi családi videot egyben veszek fel vagy 6 részletben?

2014. jún. 11. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Bezony, bár ha kameráról van szó, akkor nem szabadna ilyet csinálnia.
2014. jún. 11. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:

A Panasonic fényképezőgép 20 percenként újra kezdi, és a két különböző típusú kamerám 31 percenként pontosan.

De ha ez természetes jelenség, akkor nem keresem tovább az okát, csak bíztam benne h vmit én bénáztam el a beállításoknál.

2014. jún. 12. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!