Egy ilyen transzformátor mennyibe kerülne?
20 kV-ról 230V-ra (3 x 16 A-re).
És honnan érdemes beszerezni?
8: használtam a google-t, de nem sikerült, nem értek hozzá, milyen megnevezéssel keressem.
9: én itt csak olyat látok, ami 400 V-ra transzformál, nem 230 V-ra. Melyik lenne nekem jó?
10: én itt tájékozódtam, a középfeszültségnél írják:
5 millió sok, konkrétan alátámaszthatnád ezt!
Akkor kezdjük az alapoknál.
Te lakossági fogyasztó vagy (leszel) és olyan helyen szeretnél bekapcsolást, ahol a közelben csak 20kV feszültségszint elérhető? Esetleg céget alapítanál a pusztában?
Vagy hogy jött ez ki neked?
Avass már be minket. Mesélj egy kicsit.
Ne agyatlankodjál már, kérdező.
Azt írod, neked 230V-ra kell, 3x16A
Szerinted az mennyi?
Három fázis, és ha héárom fázis, akkor az már 0,4 kV (400V), leánykori nevén "háromnyócvan".
Ha háromfázisú trafót keresel, akkor ne 230-ast keress.
De szerintem ezt neked nem kéne eröltetni. Végfelhasználóként keress egy szakembert, aki lefordítja a te gondolataidat a szolgáltató és a hatóság felé, és kitalálja hogy mit is akarsz tulajdonképpen, mert így én egy reduktoros csengő beszerzését és beüzemelését sem bíznám rád, akkora fokú tájékozatlanságról tettél tanubizonyságot.
Kedves kérdező, amit nem értek, mire neked/önnek >1000V?
A 230V/380V az kisfeszültség, arról nem írnak a linkelt lapon, hogy saját állomás kellene!
# 18
Például van valami tanyája a világ végén, ahol csak középfeszültségű vezeték van.
De azt itt ne várd, hogy egy kérdést átláthatóan tesznek fel, a kontextust neked kell általában találgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!