Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy ilyen transzformátor...

Egy ilyen transzformátor mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

20 kV-ról 230V-ra (3 x 16 A-re).

És honnan érdemes beszerezni?

2019. aug. 20. 21:18
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

8: használtam a google-t, de nem sikerült, nem értek hozzá, milyen megnevezéssel keressem.

9: én itt csak olyat látok, ami 400 V-ra transzformál, nem 230 V-ra. Melyik lenne nekem jó?

2019. aug. 21. 06:29
 12/33 A kérdező kommentje:

10: én itt tájékozódtam, a középfeszültségnél írják:

[link]

5 millió sok, konkrétan alátámaszthatnád ezt!

2019. aug. 21. 06:33
 13/33 anonim ***** válasza:

Akkor kezdjük az alapoknál.

Te lakossági fogyasztó vagy (leszel) és olyan helyen szeretnél bekapcsolást, ahol a közelben csak 20kV feszültségszint elérhető? Esetleg céget alapítanál a pusztában?

Vagy hogy jött ez ki neked?

Avass már be minket. Mesélj egy kicsit.

2019. aug. 21. 09:26
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne agyatlankodjál már, kérdező.

Azt írod, neked 230V-ra kell, 3x16A

Szerinted az mennyi?

Három fázis, és ha héárom fázis, akkor az már 0,4 kV (400V), leánykori nevén "háromnyócvan".

Ha háromfázisú trafót keresel, akkor ne 230-ast keress.

De szerintem ezt neked nem kéne eröltetni. Végfelhasználóként keress egy szakembert, aki lefordítja a te gondolataidat a szolgáltató és a hatóság felé, és kitalálja hogy mit is akarsz tulajdonképpen, mert így én egy reduktoros csengő beszerzését és beüzemelését sem bíznám rád, akkora fokú tájékozatlanságról tettél tanubizonyságot.

2019. aug. 21. 09:36
 15/33 A kérdező kommentje:
Normálisan kérdeztem, szerintem tudnátok normális stílusban is válaszolni. Azt sehol nem állítottam, hogy én vállalkoznék bármi villamos szerelésre, az árát kérdeztem, olvass vissza.
2019. aug. 21. 10:16
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Bár én általában kifejezetten ellensége vagyok annak a magyaros megközelítésnek, hogy a kérdezővel közlik, hogy amit kérdez, arra nem válaszolnak, de helyette jobban járna, ha úgy tenne, ahogy mások gondolják jónak, de jelen esetben ennek van értelme. Először is azért, mert megkaptad a választ már, egyedi gyártásra árajánlatot ad az a gyártó, akit megkeresel, és ennyi. Az összes többi hozzászólás meg arról szól, hogy mondd már meg, mit akarsz, hogy segíthessenek. Mint már feljebb írták, ha Kakukk Bertalanné özvegy földrajztanár vagy, akkor úgysem fogják a te középfeszültségű hálózatodat a szolgáltatóéhoz csatlakoztatni. Ezt olyan nehéz megérteni?
2019. aug. 21. 11:26
 17/33 anonim ***** válasza:

Itt van például egy jó kis trafó:

[link]

3 x 36 A

2019. aug. 21. 16:54
 18/33 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, amit nem értek, mire neked/önnek >1000V?

A 230V/380V az kisfeszültség, arról nem írnak a linkelt lapon, hogy saját állomás kellene!

2019. aug. 21. 18:39
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neki, szerintem ez világos. :)
2019. aug. 21. 19:47
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

# 18

Például van valami tanyája a világ végén, ahol csak középfeszültségű vezeték van.

De azt itt ne várd, hogy egy kérdést átláthatóan tesznek fel, a kontextust neked kell általában találgatni.

2019. aug. 21. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!