Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én érzem ezt kitolásnak?

Csak én érzem ezt kitolásnak?

Figyelt kérdés

A négy munkatársam elment egész nyárra szabira, és csak én maradtam a munkahelyen, hogy ellásam az ügyfélfogadást. Nem tudok elmenni nyaralni. Pedig csajoztam és buliztam volna.

21/F

2010. júl. 10. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
tényleg szívás de no para,két kúrás között majd gondolok rád!
2010. júl. 10. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Kössz. Rohadj meg.

Remélem kapsz egy trippert.

2010. júl. 10. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Derossz:S:S

Miért nem vettél ki előttük szabadságot és akkor más marad felügyelni?

2010. júl. 10. 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csak te érzed kitolásnak, ez tényleg kitolás. De ez már csak így szokott lenni, mert a fiatalok azok bírják a tempót, nem kell nekik annyi pihenés (gondolja a főnök). A családosok, régebb óta ott dolgozók mindig előrébb vannak kedvezmények listáján, ami jogos is, meg nem is. Én is végig fogom dolgozni az egész nyarat, csak az vigasztal, hogy legalább van munkám, amiről panaszkodhatok :D Kitartás!
2010. júl. 12. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!