Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én érzem ezt kitolásnak?

Csak én érzem ezt kitolásnak?

Figyelt kérdés

Ebben az országban 4 évet kap az, aki egy kutyát felakaszt, viszont aki embert ől, simán megússza azzal, hogy önvédelemnek mondja.

Ebben az országban tényleg annyira kifordult az igazságszolgálatás?

2011. febr. 3. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Ki kapott itt letöltendőt állatkínzásért?

Egy "ember"maximum fél évet,de 4 évről szó sem volt.

2011. febr. 3. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem, hogy miért kell a kettő között párhuzamot vonni.
2011. febr. 3. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Őőő mivan? Az önvédelem nem gyilkosság kategória, jóhogy az áldozatna nem rovod fel, hogy meg merte magát védni. Döglött volna inkább meg szép békésen...

Gyilkosságra meg mondhatod te, hogy önvédelem, majd a bíró eldönti, hogy az-e vagy nem, ha nem, mész a börtönbe. Nem úgy van, hogy azt mondok, mait akarok, és rögtön elhiszik.

2011. febr. 3. 16:35
 4/9 A kérdező kommentje:

1. Egy állat és egy ember. Szerintem az ember fontosabb. Az állat egy tudatlan élőlény, amely max csak házi kedvencnek jó.

2. Kiváncsi lennék, hogy ti hogy vélekednétek, ha egy dög nagy dobermann megtépné a gyereket/feleségetek/szerelmetek arcát. Odamennétek, és megsimogatnátok?

3. Nagyon elembertelenedett ez a világ, sajna. Ha már egy kutya fontosabb egy embernél.

2011. febr. 3. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Fontosabb, mert többet ér!

Ha nekem sok pénzem lenne, nem az embereknek adnám hanem az állatoknak! Mert Ők jobban rászorulnak! Az emberek hibája az, hogy a kutya milyen!

2011. febr. 3. 18:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Gratulálok.

Komolyan.

Szóval lexarod a hajléktalanokat, az árvákat, az éhezőket. Akik egy putriba laknak, mert a hitelválság elvitte minden pénzüket.

Hanem inkább egy olyan menhelynek adnád, ahol egy csomó, amúgy is elaltatásra itélt eb van.

Szánalmas...

2011. febr. 3. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Ahány emberen segítettem,mind meglopott,becsapott stb.úgyhogy köszönöm,de nem kérek belőlük.

Segítsél te rajtuk,engem nem érdekel,mit csinálsz a pénzeddel,de téged se érdekeljen,én mire költöm az enyémet.

2011. febr. 3. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az a kérdés, hogy az ember, vagy az állat fontosabb. Szigorítsák a törvényeket, persze. De miért ne lehetne rendesen büntetni az állatkínzást? Kicsit próbáld beleélni magad egy felakasztott, megnyomorított, vagy folyamatosan bántalmazott, esetleg halálra éheztetett kutya helyzetébe. Fontos az ember, persze, de nem az egyetlen élőlény a földön. Arról nem is beszélve, hogy aki így bánik egy állattal, ki tudja mire képes még.
2011. febr. 3. 19:07
 9/9 anonim válasza:
De végülis csak erre a kérdésre lyukadtunk ki. És aha már itt tartunk, d enem tudom, hogy miért és mennyivel érne többet egy állat élete mint egy emberé. Ezt fejtsd már ki, mert az h max házikedvencnek jó, arra mondhatom azt is h te meg végülis semmire nem vagy jó. Kb. Én igenis állatpárti vagyok, és igen emberek társaságát is kedvelem, kivéve, mikor ilyeneket látok, hogy ilyeneket írnak. Gusztustalan.
2011. febr. 3. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!