Mi erősíti meg az embert?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 19:26
3/15 A kérdező kommentje:
is is minden téren egészségileg lelkileg fizikalig minden használható ötletnek örülök (ami értelmes is)
2010. júl. 9. 19:31
4/15 anonim válasza:
küzdősport amit komolyan veszel. Na aztán tényleg a testet-lelket megedzi. (én a thai boxot ajánlom)
5/15 anonim válasza:
Első:
"Ami nem öl meg az furcsábbá tesz"
valójában:):P
Fizikailag:
-gyúrás
-sport
-ügyességi feladatok
Lelkileg(szellemileg):
-barátok
-család
-jó önbizalom
Értelmileg:
-sok olvasás
-sok tanulás
-jó tapasztalatok az életről
-logikai feladatok
Egészségileg:
-Helyes táplálkozás,helyes étrend
-Friss levegő
-Testmozgás
6/15 anonim válasza:
első:1-2 egybevág és több helyre is írandó pl:testmozgás vagy a "tapasztalatok az életről"
7/15 A kérdező kommentje:
ez jó köszönöm szépen
2010. júl. 9. 21:27
8/15 A kérdező kommentje:
de lehet még írni
2010. júl. 9. 23:27
9/15 anonim válasza:
Én azért kicsit másképp látom. Szerintem a önmagad feletti irányítás növelése az, ami leginkább megerősít. Mert beszélhetünk ugyan arról, hogy például a futás megerősít fizikailag. Igen meg fog. Csak ahhoz rá kell venni először magad, hogy minden nap fuss. Az önkontroll a legfontosabb. Szerintem.
10/15 anonim válasza:
Barátokkal lét, velük hülyülés, sok nevetés, vidámság, önfeledtség - szerintem ez, testileg-lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!