Hogy tudnék ezen felülkerekedni?
Figyelt kérdés
15 éves lány voltam mikor egy osztálytársam letepert, és kinyalta a köldököm. Azóta képtelen vagyok 2részes fürdőruhát felvenni, vagy mások előtt úgy öltözni, hogy kilátszon a köldököm, és ez nagyon sok problémát okoz ami a fiúmat illeti!2010. júl. 8. 07:34
1/3 anonim válasza:
jesszusom! Nyugi, szerintemnem sok ilyen perverz mászkál az utcán, aki a köldököt nyalogatna!
2/3 anonim válasza:
ht.. ilyennel nem sokszor fogsz talalkozni. :) nyugodj meg.
3/3 anonim válasza:
Minden rosszindulat nélkül, engem inkább megmosolyogtatott ez a kérdés, mert bár a tesztoszteron gyakran túlteng bennem, olyan késztetést még nem éreztem soha, hogy valakinek a köldökét nyalogassam.
Valószínűleg a férfiak 99%-a sem érez ilyen vonzalmat ezen testnyílásod iránt, úgyhogy nyugodtan felvehetsz kétrészes fürdőruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!