Hogy vegyem rá magam, hogy utat törjek a visszahúzódottságomon, erőt vegyek a gátlásaimon, és társaságokba merészkedjek?
Szeretnék jövőre magabiztos lenni, barátokat szerezni. ímit tegyek ? Utálom már, hogy ilyen vagyok!!!
Kérlek segítsetek!
14/L
köszi, de ennél úgy érzem többről van szó...
NEM MEREK MÉG KEDVES SEM LENNI!!!!! Miféle lúzer vagyok én
Tudom, de én nem magam miatt nem merek elmenni...hanem pont, hogy másokat féltek...magamtól. Ugyanis észrevettem, hogy, ha másokkal vagyok mindig azon agyalok, mit mondjak, és sosem tudom önmagamat adni, meg előjönnek a hasonló önbizalomhiányos problémáim...
Eddig a családomnak és a legjobb barátnőmnek még meg tudtam nyílni, de mostmár ezzel is bajban vagyok....A CSALÁDOMNAK!!!!!!!(na, most mondd, hogy nem vagyok lúzer...)
:/
Hogy találjak rá önmagamra?
Ja, és bocsi, utolsó, tudom, hogy csak vígasztalni próbáltál...bocsi, hogy leordibáltam a fejed....:(
utolsó vagyok.
nem haragszom(:
NE FÉLJ.van okod magadtól félni?nincs(gondolom én:D).így az írásod alapján aranyosnak tűnsz veled nincs semmi baj.Csak ne parázz azon hogy ha éppen nem tudsz semmi frappánsat mondani,és menni fog.hajrá:)
:P
Köszönöm. Figyelj, te debreceni vagy? Csak gondoltam felvehetnélek msnre és eldumálhatnánk egy kicsit...de ha nem akarsz egy önbizalomhiányos csajjal beszélni, én megértem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!