Miért nem tudom élvezni a csapatjátékokat? Nem tudok megnézni egy sportközvetítést, egyszerüen nem érdekel. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Nem értettem soha hogyan tudnak az emberek drukkolni egy sportcsapatnak. Mi lehet a problémám?tegnap 21:54
1/5 anonim válasza:
Én is így vagyok. Soha se kötött le. Nem vagyunk egyformák.
2/5 A kérdező kommentje:
Miket szoktál csinálni szabadidődben helyette?
tegnap 22:16
3/5 anonim válasza:
hú rengeteg dolgot. Kocsmába se járok. Nehéz így leírni. Sokszor keresek önkénteskedési lehetőségeket azt szeretem a legjobban.
4/5 A kérdező kommentje:
Egyedül a konditeremben szoktam edzeni, csapatsportokat sosem voltam képes se játszani se nézni.
tegnap 22:40
5/5 anonim válasza:
Én is tökre leszarom, nem is nézek ilyeneket.
És azt sem értem, hogy hogy lehet pl. egy fociklubnak ilyen megszállottan a drukkere lenni, rosszkedvűnek lenni ha veszít és önfeledten örülni ha nyer. Belőlem semmit se vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!