Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már veletek ilyen?

Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Éreztetek ilyet? Olyan mintha teljesen szétesne az ember. Minden amiben eddig hittem kezd összeomlani, nem értem miért történnek velem bizonyos dolgok... nem tudok boldog lenni, sem szomorú... minden olyan közömbös. Lenne miért örülnöm, de mégsem tudok... Mit tegyek?
2010. júl. 5. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, pont 1 éve volt. Próbáltam vidítani magam, se sehogy se lettem vidám. De éltem tovább az életem, és kb. 9 hónapig tökéletes volt az életem. :) Mostanában adódott egy "kis" probléma, de nem tudja kedvemet szegni. Annyira.
2010. júl. 5. 23:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Volt.
2010. júl. 6. 00:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem ez 14.éves koromban volt, most leszek 17 és még mindig tart.
2010. júl. 6. 02:11
 4/12 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok...néha eröltetem a nevetést,a sírás helyett...nem tudok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz hogy vmi végre sikerüljön...ez akkor kezdődött mikor iskolát váltottam,és azóta semmi sem sikerül ugy ahogy szeretném,vha sikerül akkor elrontom=(de már kezdek hozzá szokni...=(21L
2010. júl. 7. 14:33
 5/12 anonim válasza:

Kedves utolsó.....azzal,hogy iskolát váltottál szerintem megszabadultál egy olyan helytől ahol rosszul érezted magad,vagy a tanárok vagy a diákok miatt!!Éld az életed és ne foglalkozz semmivel..nem sikerülhet minden főleg ha valaki nem tesz érte...velem is ez volt de túl lettem ezen a korszakomon mivel megpróbáltam a pozitív oldalát nézni mindennek...minden okkal történik az életbe...sok csalódás után jön majd a felhőtlen boldogság..:)

sok sikert nektek az élethez

2010. júl. 8. 15:40
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi... én is szeretnék túl lenni rajta... remélem menni fog... :(
2010. júl. 8. 23:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Várj... ha nem teszel semmit... előbb-utóbb olyan szar lesz az életed, hogy rájössz, télleg van miért örülnöd :D

Am... próbálj meg 1 kicsit kikapcsolni. Olyanokkal lenni akiket szeretsz és nem foglalkozni a kötelességekkel vagy a következményekkel. Csak próbálj meg örülni a jelennek ;)

2010. júl. 10. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:
14:33 vok...sajnos tanárok miatt hagytam ott az iskolát...imádtam odajárni=)sok barátom lett akiket tényleg szerettem és hiányoznak!nem volt könnyű beilleszkedni a másik suliba de aztán sikerült...de vhogy kicsúsztak a dolgok...és minden zavaros lett....kérdezővel együtt sztem nem találjuk a helyünket...de ugy vagyok már vele hogy lesz.rok mindent,lesz ami lesz alapon élem az életem,és a kérdezőnek is ezt tanácsolom!sok sikert=)
2010. júl. 11. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért van, mert azok a dolgok amikkel próbálod magad feldobni, valójában már nem érdekelnek. Persze emellett még depis is vagy, de ha úgy próbálsz meg túl leni, hogy olyanokat csinálsz, amik előtte aránylag jó érzéssel töltöttek el... sajnálom de nem fog összejönni. Sokmiden változott, és most már nem elég ha valami közömbös, egyenesen élvezetesnek kell lennie ahhoz, hogy egy kicsit jobb legyen. Találd meg azt a kevés dolgot ami még ilyenkor is boldoggá tud tenni... és csak arra figyelj. + Békülj meg magaddal! Fogadd el magad, és merd azt tenni, amit helyesnek gondolsz! Akkor a békességed is meglesz, nem leszel ilyen ideges, és könnyebben fogod tudni szeretni az életedet ;) Sok sikert!
2010. júl. 11. 17:43
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket
2010. júl. 12. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!