Végre velem van, ilyen tényleg van?
Van egy srác aki két évvel idősebb mint én .
Két éve ismerem és a kezdetektől fogva szeretem.
Volt barátnője és azt gondoltam, köztünk sosem lesz több barátságnál. Most viszont egyik este msn-ezés közben rátértünk a szerelemre. A témát ő hozta fel, ezen csodálkoztam is. Nagyon szeretem és két évig vártam hogy belém szeressen és nagyon megérte. Végre együt vagyunk és nagyon boldog vagyok=D.
14/L
Örülök is:D
Nagyon boldog vagyok=D
Végre valaki boldog!
Sok szépet a kapcsolatotokba.
De jó. :)
Bárcsak rám is felfigyelne az a fiú, akit szeretek. :(
15/l
Egyetértek az elöttem szólókkal....
Most a ködből feltűnk fehér lovon a herceg és ilyenkor rózsaszín felhőcskéken és szivárványon sétáltok.....ddee: minden csoda 3napig tart!!
Azért ezt ne felejtsd el!! :S mert azért mégiscsak 14éves vagy:S figyelj rá nehogy átverjen!!
Tapasztalatból beszélek:S
19/L
örülj neki,h te legalább boldog ember lehetsz!
sok sikert kívánok nektek:D
Köszönöm a tanácsokat:))
07. 04-19:22 :Köszi erre megpróbálok figyelni:)
Aki sok sikert kíván :nektek is köszönöm
és aki azt írta hogy még várja az igazit vagy azt hogy felfigyeljen rá az akit szeret annak: Egyszer mindenki megtalálja az igazit és én most nem magamból indultam ki.
A rosszindulatú megjegyzést nem vettem figyelembe, szerencsére pozitív meglátású ember vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!