Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálják velem?...

Ezt miért csinálják velem? Miért nem hagynak végre megdögleni?

Figyelt kérdés

A nagymamám beteg, ezért ma be kellett vinni a kórházba. Mentő jött érte, mi addig anyámmal összepakoltunk neki. Na de itt jön a vicc - anyám szerint semmit sem csináltam. Kb. elpakoltam nagyanyám gyógyszereit, a piperecikkeit, kimostam a fogkeféjét, eltettem a zoknijait/bugyijait, mindezt úgy, hogy öt perccel előtte cipeltem haza a boltból 20 kg-nyi cuccot tök egyedül. Anyám állandóan azzal jön, hogy semmit se csinálok itthon, pedig karácsony előtt is egyedül takarítottam ki a házat, még a fát is felállítottam, hogy anyámnak ne legyen vele gondja...Miért kell ezt csinálnia velem? Iszonyat dühös vagyok, semmibe vesz, szerinte egy semmit nem érő kis kurv@ vagyok...Elegem van az egészből!!! Mit lehetne tenni?

17/L

2011. jan. 7. 23:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Semmit... Te vagy a gyerek, így max elszökni tudsz, de azzal nem jársz jó Még egy év, és költözhetsz...

A megdögleni-t nem értem... Az hogy jött ide?

2011. jan. 7. 23:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ismerős a helyzeted,együtt érzek veled. Nálunk is ugyan ez van,mindent én csinálok (húgomra vigyázok,mosok,kaját főzök és takarítok) de anyám szerint mégis semmit. Én most azt találtam ki,hogy fogtam egy papírt és egy tollat és mindig felírom,hogy mit,mikor csináltam. Majd egy hónap múlva anyám elé rakom ha megint piszkál,hogy nem csinálok semmit... hátha észre veszi,hogy igenis csinálok,méghozzá elég sok mindent.

L/15

2011. jan. 7. 23:10
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha minden úgy van, ahogy állítod és nem túlzol a dühöd miatt, akkor anyád egy görény...

Nem lehet semmit tenni, 17 éves vagy, tűrj, aztán menj el messzire tanulni, aztán dolgozni, akár külföldre és éld a saját életed, anyád meg majd rájön, hogy hol rontotta el!

2011. jan. 7. 23:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Azért van ott, hogy "Miért nem hagynak végre megdögleni?" Mert ez minden, csak nem család, és rohadtul elegem van az egészből. Fingom sincs, meghalni milyen, de biztos jobb ennél. -.-
2011. jan. 7. 23:11
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Most kicsit gondold magad anyukád helyébe, az anyukáját elvitte a mentő!! Neked hogy esne ha az anyudat elvinné a mentő?? Szerintem te is próbálnád a legelső emberen letölteni a dühödet. Akkor oda kellett volna menned hozzá és megnyugtatni hogy minden rendbe lesz a mamával csak nyugodjon meg
2011. jan. 7. 23:12
 6/16 A kérdező kommentje:
Amerikába akarok majd menni. Az legalább elég messze van, és angolul beszélnek. Angolból legalább jó vagyok. Vagy kimegyek Japánba. Mittudomén.
2011. jan. 7. 23:12
 7/16 anonim ***** válasza:

ÉN ezt nem értem. Fiatal lányként amikor a fiam született nem akartam több gyereket.Amióta a fiam 18 éves,és igaz nagyon jó kapcsolatban vagyunk ,néha bánom hogy nincs 16-17 éves lányom is,akivel tök jól ellenék..

Amikor ilyeneket olvasok mindig azon gondolkodom,hogy miért csinálja ezt egy szülő?? Miért bánik valaki így a lányával,főleg hogy már kész felnőtt,és annyi közös programjuk lehetne.Vagy mit rontott el a leányzó,hogy az anyja ilyen ellenséges?

Hogy mit tehetnél? Erre nem nagyon fogsz érdemes választ kapni..Mert te hiába akarsz jobb lenni,vagy hiába akarsz beszélgetni,addig míg anyud nem változik,míg nem mondja el mi a baja addig ilyen marad a kapcsolatotok..

Én személy szerint sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy..

2011. jan. 7. 23:13
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem az ő anyja, hanem apámé. -.- Apám 9 éve meghalt, csak az idegbeteg nagyanyámmal maradtunk. Hazudozik mindenkinek össze-vissza, hogy jaaaaj, ő mennyit segít nekünk, közben meg életemben még egy szelet csokit se kaptam tőle. Rohadtul elegem van ebből a két némberből, nem akarok olyan lenni, mint ők, és életeket tönkrebaxni.
2011. jan. 7. 23:14
 9/16 anonim ***** válasza:

"Nem az ő anyja, hanem apámé"

így már világos. -.-

Akkor megváltozott a véleményem is. Szerintem csak nagy rajta a stresz amit nem tudom miért rajtad tölt ki -.-

2011. jan. 7. 23:17
 10/16 A kérdező kommentje:
Mert 1 hülye idegbeteg némber. Lassan kezdem gyűlölni, minden vágyam, hogy elhúzzak innen a fenébe, nem bírom. Állandóan provokál, ha meg visszaszólok, megver.
2011. jan. 7. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!