Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Miért lett...

Mit csináljak? Miért lett ilyen a lányom?

Figyelt kérdés

18 éves, és mostanában egyre többet lóg a plázákban az új barátnőivel.

Eddig jól tanult, de már nem foglalkozik úgy a tanulással mint régen.

Az új barátnőivel járja folyamatosan a plázákat, a szőke hajára fejtett egy rózsaszín csíkot, a körmeit is különböző színűre festette.

Folyamatosan tetszeleg a férfiaknak, még nekem is az apjának.

Otthon úgy mászkál ,hogy nincs rajta semmi csak egy póló.

2011. nov. 4. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

hát... em tudom szerintem kamasz, kissé későn kezdődik a kamaszkor nála..(?)

viszont azt is mondhatnám, hogy elku...vult

2011. nov. 4. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Imponál neki a változás, nyitogatja a "szárnyait", kezd kibújni belőle a nő. Semmi extra, csak lázad. Te nem csináltál semmit tiniként, amivel őrületbe kergetted a szüleidet?
2011. nov. 4. 23:22
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom eldönteni, hogy most büszkélkedsz, vagy siránkozol? A lányotokat ti neveltétek. Amikor nem figyeltetek oda, akkor meg más. Most ezt kapjátok vissza. Ha meg nem hord bugyit, akkor mondd meg neki, hogy olyant kap a kis büdös vala.gára, hogy bepólyázni kényszerül. De ha így jó neked, hagyjad...
2011. nov. 4. 23:43
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Majd kinövi.
2011. nov. 4. 23:49
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Jaj ne is mond!

Az én 17 éves lányom is fizetteti velünk a drága elitsulit ,mert kitünő volt pár éve még. De mostanában a tanuláson kivül a annyira aktiv tánccsoport,kirándulások,ilyen buli- olyan parti csak a tananyagot és a világ dolgait megillető alap tudásvágynak a legkisseb jelét sem látom megcsillani a szemében ,szinte soha.Le is romolttak a jegyei rendesen -amit pillanatok alatt magyaráz meg.Mint bármit ha felelősségre vonom úgy ,hogy még én érzem magam kényelmetlenül a végén.

Amikor itthon van, vagy gép előtt franc se tudja mitcsinál vagy elmászkál asstudom hova és kikkel.Egyébként is mindig mindent én tudok meg utoljára:)

Engedem szinte mindenhova mert tudom,hogy amikor még normális volt(lanyhább jelei voltak még ama csúf kamaszbetegségnek ami most rajta van) olyan nevelési alapokat kapott tőllünk,hogy nem kell féletenem.

Neki is sokszor sikerül olyanra kiszépitenie magát, hogy megriadok mikor látom.Pedig szép arcú leányka volna eredetileg, mert tiszta apja:)

Néha olyan szinten arrogáns,hogy nem is tudom mit képzel magáról.De a kilátásba helyezett tasliknak jótékony hatása szokott lenni mint az enyhe de jólcélzott parodizálásnak is a hugocskája részéről.

Na meg a vislekedésben, öltözködésben sikeresen tudatositottuk nálla hol a határ vagy mi a külömbség a divat ,a jóizlés és a "asszonmámegvalaki"stilus vagy csak sima "urvinyek" stilus között .Mondjuk ilyesmikről lehet nem lenne hülyeség ha elcsevegnétek ti is.

2011. nov. 4. 23:57
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Sándor417:

Bár nekem is ilyen apám lett volna :))) Már a szöveged alapján is mázlista a lányod!

23n

2011. nov. 5. 00:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát ...kösz.
2011. nov. 5. 00:52
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Átmegy egy változókoron, keresi magát, kipróbál dolgokat. Ez legyen a legnagyobb baj, hogy befesti a haját. Inkább mint tetót rakasson, ami le sem jön sose. Hagy próbálgassa magát, de azért a tanulást ne teljesen hanyagolja, annyit megemlíthetsz neki óvatosan. Neked nem tetszelegni akar, hanem természetes neki, hogy kényelmesen nem törődve mászkálhat előtted. Lehet meg sem fordul az agyában, hogy te mint férfi, már nőnek látod, és neked ez fura.

Élvezi, hogy nő, nem tart azért ez örökké, és ha lassítani is akarsz rajta, óvatosan, mert ha nem, épp az ellenkezőjét érheted el.

2011. nov. 5. 02:16
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
Egyszerűen megmondod, hogy nem mehet el plázába. Vagy azt, hogy festesse vissza a haját. Te vagy az apja, könyörgöm... mit kell ezen magyarázni?
2011. nov. 5. 10:56
 10/11 anonim ***** válasza:
1-2 év és kinövi, akik idősebbek, hajlamosak elfelejteni, hogy milyenek voltak fiatalon.
2011. nov. 5. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!