Mit csináljak? Miért lett ilyen a lányom?
18 éves, és mostanában egyre többet lóg a plázákban az új barátnőivel.
Eddig jól tanult, de már nem foglalkozik úgy a tanulással mint régen.
Az új barátnőivel járja folyamatosan a plázákat, a szőke hajára fejtett egy rózsaszín csíkot, a körmeit is különböző színűre festette.
Folyamatosan tetszeleg a férfiaknak, még nekem is az apjának.
Otthon úgy mászkál ,hogy nincs rajta semmi csak egy póló.
Azzal nincs semmi baj, hogy csíkot festett a hajába és más-más színre "pingálta" ki a körmét. Kinek árt vele? 18 éves..Eddig biztosan nem tehette meg, mert nehezményeztétek. Mostmár érzi, hogy nagykorú, vagy hovatovább az (nem tudom, betöltötte-e a 18-at) - így aztán "játszik" egy kicsit a külsejével..alakítja a stílusát. Rendben van ez! De látod, azt, hogy "tetszeleg a férfiaknak" - végképp nem tudom értelmezni. Mit takar ez? Rájuk mosolyog? Figyel a járására, hogy "csábos" legyen? Ebben sem látok semmit. Kinek akarjon tetszeni, ha nem az ellenkező nemnek? Írták már mások is: tegnap még kislány - ma már fiatal nő. Nincs ebben egy hajszálnyi apai féltékenység..?:-)
Nagyobb bajnak érzem, hogy plázákba jár ha kell, ha nem, és elhanyagolja a tanulást. Most kellene leülni vele, különösen, ha jó köztetek a szülő/gyerek kapcsolat. Jó lenne, ha megértené, hogy rendszeresen plázát látogatni sivár szórakoztás (mondom: rendszeresen!; egyszer-egyszer mért ne?). Hogyha nem csinál semmi mást - nem olvas, nem hallgat zenét, nem érdekli a tágabb környezet - akkor lehet, hogy baj van. Nehogy a barátnői hatására üresfejú barbibaba-utánzat, plázacica legyen majd belőle..az már maga a siralom. Ettől a kategóriától kellene megóvni. Sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!