Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálják velem?...

Ezt miért csinálják velem? Miért nem hagynak végre megdögleni?

Figyelt kérdés

A nagymamám beteg, ezért ma be kellett vinni a kórházba. Mentő jött érte, mi addig anyámmal összepakoltunk neki. Na de itt jön a vicc - anyám szerint semmit sem csináltam. Kb. elpakoltam nagyanyám gyógyszereit, a piperecikkeit, kimostam a fogkeféjét, eltettem a zoknijait/bugyijait, mindezt úgy, hogy öt perccel előtte cipeltem haza a boltból 20 kg-nyi cuccot tök egyedül. Anyám állandóan azzal jön, hogy semmit se csinálok itthon, pedig karácsony előtt is egyedül takarítottam ki a házat, még a fát is felállítottam, hogy anyámnak ne legyen vele gondja...Miért kell ezt csinálnia velem? Iszonyat dühös vagyok, semmibe vesz, szerinte egy semmit nem érő kis kurv@ vagyok...Elegem van az egészből!!! Mit lehetne tenni?

17/L

2011. jan. 7. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megver?ezt most szó szerint,vagy ezalatt azt érted hogy kiborul és mindenfélét a fejedhez vág?
2011. jan. 7. 23:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Velem hasonló volt... anyám + az ő anyja. "ha öcsém nem lenne, ő - anyám - már rég öngyilkos lett volna, amiért ilyen elb.szott gyereke van, mint én"... stbstb...

anyukád egyszerűen ilyen. csalódott, boldogtalan, idegbeteg, gyenge.

nyilván nem tervezte be az életébe, hogy apukád ilyen korán meghal...

nagyon nehéz lehet neki...ahogy neked is. Ezért nem teheti ezt veled. Nem lehet ilyen önző.

az én anyám hobbiszinten vert, így vezette le a feszültséget, és élvezte. Egyszer minden ok nélkül felpofozott. úgy felhúzott, hogy visszakézből kapta a sallert. na akkor aztán ledöbbent, és verekedtünk egy hatalmasat...

Egyszerre volt nagyon rossz érzés és nagyon jó. esküszöm jól esett megütni. Olyan erővel ütöttem, ahogy csak tudtam...

Ne fogd vissza magad.:)

Semmit nem fog megoldani. De egy kicsit megkönnyebbülsz.

2011. jan. 7. 23:48
 13/16 anonim válasza:
Szerintem matól titokban gyüjts pénzt amennyit csak bírsz még ha apránként is,befejezted a sulit,bekarikáztad a 18at,kezedben az igazolvány másikban a hátizsák és tipli.ja ne felejts egy zaftos búcsúlevelet hagyni.aztán meg dr.idő bácsi mindent megold.ami cuccodat nem birsz elvinni add el.ez van kislány
2011. jan. 8. 03:09
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Ha szép vagy, költözz hozzám :D:D
2011. jan. 8. 04:03
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Ha tényleg megver, akkor szólj egy kívülállónak, akár pszichiáternek, vagy egy tanárnak.

Ha viszont nem szó szerint ver, de szerintem még akkor is, gyerekes hülyeség ebben az esetben a öngyilkosság fogalmával dobálózni.

2011. jan. 8. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Na akkor,kezdj el gondolkodni

Anyud elvesztette az édesapádat,kénytelen az anyósával együtt élni,mellette a hisztis,lázadó korszakában lévő kislányát nevelni.Megélni a mai világban.

Visszaszólsz neki,meg is érdemled az anyai pofont.

2011. jan. 8. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!