Egyetem vagy család?
Egy kisvárosban élek ahol van két egyetem s az egyik pont olyan szakterülettel foglalkozik ami nekem megfelel. Ha itt tanulnék tovább akkor a nagyszüleimet tudnám segíteni akiket nagyon imádok...
Viszont minden ismerősöm köztük pár tanárom is csak azt tudják javasolni hogy ne maradjak itthon és menjek olyan városba ahol fejlettebb szinten folyik az egyetemi oktatás. (pl. Kolozsvár)
Nektek mi a véleményetek?
Én is a jobb oktatást választanám.
És valószínűleg Kolozsváron nagyobb lehetőség van melózni is, amivel szintén tudnád a nagyszüleidet anyagilag is támogatni. Ha munkában támogatnád, nyilván neccesebb, de azért egyetem mellett úgysem tudnál annyit velük lenni eleve.
A jövőd mégiscsak a jövőd. Sajnos ilyen korban már ezt kell szem előtt tartani. Egyetem után is tudsz újra segíteni nekik, lehet hogy jobban is, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!