Mit tegyek? Teljesen tanacstalan vagyok
Nem akarlak elkeseríteni, de egy amerikai egyetemhez nem csak egy 12 milliós bankszámla kell. :/ Nyelvvizsgától elkezdve különféle ajánlólevelek, folyékony angoltudás. Meg odakint nyilván valahol lakni is kell, ez plusz összeg a tandíj mellett.
Vannak nagyon jó egyetemek Magyarországon, vagy Ausztriában, ilyen helyzetben ha tovább akarsz tanulni, én a helyedben mindenképp ezekkel próbálkoznék Amerika híján.
Vannak különböző pályázatok, programok, és azokat pályáznám meg, hogy kimehessek 1-2 félévre tanulni külföldre, akár Amerikába. :)
anyanyelvi szinten(C2) beszelek angolul (plusz spanyolul kozep, kinai felsofok), plusz az atlagom is 4,5korul forog, es szerintem tenyleg jo vagyok abban amelyik szakra szeretnek jelentkezni:((
a valszokat nagyon koszonom:) nem mondanam h megvigasztaltatok, de azert ez a csereprogramos dolog egesz jonak hangzik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!