Hogyan legyek beszédesebb?
21/F
Eléggé csendes fiú vagyok, szégyellős. Nehezen szabadulok fel. Ez nagyon megnehezíti a dolgom kapcsolatok kialakításában, a barátkozásban, szerelemben.
Nem tudok témát adni, és ezt cikinek tartom. Szerintem szép fiú vagyok, jószívű, aki mindenkinek segít ahogy csak tud. Vannak hibáim. Nem járok bulizni, se nem fogyasztok alkoholt, se nem dohányzom. Túlságosan jó fiú vagyok, aki mindenkinek próbál “bújkálni a seggükbe”, seggnyaló.
Nem tudom kimutatni az érzéseimet (amikor párkapcsolatban vagyok), nem tudok “ugrálni” az örömömben. Amikor párkapcsolatjaim voltak, szégyellős voltam, féltem megcsókolni a lányt, megölelni, stb. Ha most is akármilyen lánnyal írogatok, jól működik köztünk a csevegés, de amikor telefonálunk, akkor nem tudok mit mondani a telefonba. Barátaim nincsenek. Magamba vagyok zárkózva. Reális életben nincs merszem megszólítani egy lányt, mert félek, hogy a lány elutasít, így inkább az ismerkedési aplikáció keresztül mint pl. Badoo-n próbálkozom. Találtam normális lányokat, de a többsége vagy foglalt, vagy más az ízlésük.
Nagyon rossz érzés a magány, senkinek se kívánom. Inkább legyek lekötve egy olyan lánnyal aki “rendbe tesz engem”, olyan kapitányos nő. Más emberré fogok változni, más ember lennék.
Hogyan legyek beszédesebb? Hogyan változtassam ezt meg?
Hogyan legyek bátor? És hogy ne féljek.
Hogyan csabítsam el a nőket?
Köszönöm.
Ne legyél az!
A bölcs hallgat :)
Szerintem nem azért mentek szét, mert nem volt témátok, hanem mert nem szerettétek egymást eléggé.
Akit igazán szeretsz, ott szavakra sincs szükség sokszor és érzed a rezgést.
Amondó vagyok, hogy ne változtass, az csak szorongáshoz vezet, hogy mindenáron változni akarsz.
Minden jó így ahogy van, úgyis közeleg egy világvége, amiről még nem tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!