Hogyan legyek beszédesebb?
Szeretnék érdeklődő lenni, de nem túlságosan, olyan kedvesen, de fogalmam sincs mit mondhatnék bárkinek is. Az osztályomban lévőkről lenne szó, meg úgy bárkiről.
Szeretnék majd elköltözni, nem most lesz, de beszélnem kell majd az emberekkel, kedvesnek kell lennem.
Az idős nénik többnyire kedvesek és beszédesek, képesek egy idegennek szóba állni és beszélnek. Mindig beszélnek, mindig találnak valamit amiről beszélni tudnak. Miért beszélgetnek idegenekkel? Én az ismerőseimmel nem tudok, pedig szeretnék beszédes lenni, mindenféléről szeretnék beszélni, lényegtelen dolgokról, mert a beszédes emberek kedvesek.
de semmiben nem vagyok otthon, csak hétköznapi dolgokról szeretnék beszélni, a néniknek mindig van mondanivalójuk a hétköznapi dolgokról
és igen lány vagyok
hagyatkozzatok másokra, kezdjetek bele valamibe és ők folytatni fogják és nektek sem lesz olyan nehéz hozzászólnotok
én mindig zátonyra viszem a beszélgetéseimet, kifejtem a véleményem és le is zárom a beszélgetést, mert a mondandómhoz nem lehet hozzáfűzni semmit, szóval lezárom a beszélgetéseimet
mert ma ilyen a kedvem, nem vagyok egoista csak néha rám jön az, hogy szeretek írni, beszélni már kevésbé, de ezen akarok segíteni
ma jó kedvem van és örülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!