Hogy legyek magabiztos, és beszédesebb?
Sziasztok, nincs bennem határozottság. :S 10 éve, óvodás korom óta ugyan azok az emberek bántanak engem, most fogok ballagni, és kicsit izgulok az új osztály miatt. A mostani osztályomban ha nem moccanok meg, akkor azért beszólnak, de ha megmoccanok, akkor meg azért. Ha nem csinálok semmit, akkor azért, ha meg csinálok valamit, akkor meg azért. Próbáltam már barátkozni emberekkel, egyszerűen nem sikerült, mert vagy ellenem haragították az illetőket, vagy egyszerűen nem volt miről beszélnem... Az én korosztályomat ugyanis nem érdekli az a téma, amely engem érdekel... Engem a politika, vallás, filizófia, történelem stb... ezek érdekelnek. A korosztályom pedig a hülyeségekről beszél, és úgy vettem észre, hogy ma az a menő, ha valaki minél nagyobb tahó... 6.osztályos koromban depressziós is voltam, majd félig 7.ben is... Most pedig a ballagás rakott egy depressziós szintre, de az már nem az osztályom miatt, őket már magasról lesz*rom, idén azért lettem depis, mert beleszerettem egy lányba, és pont 2 hét múlva ballagunk...
Ti mit tanácsolnátok? Szerintetek hogy legyek még magabiztosabb, határozottabb, és társaságibb ember, ne antiszociális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!