Azt mondják szép vagyok, jó a stílusom és kedves is vagyok. Mégsem érzem, h annyira hú de bejönnék a pasiknak pl az utcán (bőv lent) miért?
Kérdező, ne keseredj el egy percig sem
Egy olyan lánynak aki több terültene érvényesül és aki még külsőleg is vonzó, annak az elején nincs könnyű dolga sem a fiúkkal, sem a lányokkal. Mert a lányok irigyek , a fiúk pedig frusztráltak.Ilyen a világ. DE nem ők a hibások
Valójában ilyen esetben nincs hibás. Az egész arról szól, hogy nyilván ha valakinek sokmindene van, akár anyagilag, akár külsőleg, akár értelmi szinten, az akaratlanul is kiharcolja az emberek irigységét. A fiúknak viszont könnyebb dolguk van, mert bár a fiúk is lehetnek irigyek, az illető srác barátai sosem lesznek irigyek rá és ugyebár csajok szempontjából sincs gond, mert úgyis a srác a vadász és akkor úgyis ő kezdeményez, a csajok meg különben is falják a helyes, inteligens, jóképű és lehetőleg még fényes jövőképpel rendelkező fickókat
Lányoknál már más a helyzet : a lányok hiába barátnők, nagyon könnyen irigykednek egymásra és ezt nem is tudják sokáig véka alá rejteni. Viszont lányoknál nem csak ez a gond van. Mivel általában a srácok a vadászok, ezért ők is megszimatolják a nehéz prédát. A nehéz prédával meg úgy vannak a férfiak, akár a vadászok is az igazi prédákkal : kockázatosnak találják, veszélyesnek és bár mindegyikük megakarja szerezni, nagyon kevesen merik megtenni, aztán később persze mindegyik azt vallja, hogy dehogy fáj neki a foga ilyesmire
Hát igen, ezért olyan nehéz ilyen szempontból a lányoknak. Ezért mondtam már egyszer és elmondom mégegyszer : nem kell átvedd a vadász szerepet, csak egy kis jeladás a lényeg : mosolyogj, nézz szenvedélyesen, amikor beszélgettek viselkedj minnél feloldottabban és ne tegyél megalázó megjegyzéseket. Még poénból sem, mert egy átlagos lány szájából a poén poén marad, de egy kivételes lány szájából már megalázó megjegyzésként tűnhet. Tehát ne próbáld heccelni még viccből sem.
én nagyjából úgy vagyok mint te kérdező, csak fiúban , de én már túljutottam azon a ponton , ahol vagy és rájöttem , hogy talán jobb is nekem b.nő nélkül. full szabadságot élvezek így legalább. nem kell szülinapra , névnapra , Valentin napra, karácsonyra , évfordulóra , nőnapra ajándékot vennem. ezzel megspórolok csomó pénzt. meg egy csomó időm marad magamra is.
hát muszáj keresni minden helyzetben a +pozitívumot . bár azért néha jó lenne ellenni valakivel
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!