Azt mondják szép vagyok, jó a stílusom és kedves is vagyok. Mégsem érzem, h annyira hú de bejönnék a pasiknak pl az utcán (bőv lent) miért?
Ezt én se értem.Én is olyan vagyok,mint te.
Mármint adok magamra, persze bizonyos határokon belül értelmes is vagyok legalábbis mások is mondták de most nem nagyképűségből mondom. De eddig sose volt olyan,hogy próbálkoztak volna nálam.Azt viszont lehet én nem nézem,hogy ki bámul meg.Vagy egyszerűen nem veszem észre,mert jól csinálják.
Tudod,manapság az olyan lányok,mint te kihaló félben vannak.ÉS a normális,rendes pasik is pont emiatt a plázapics@'s csajok miatt.:/
Nekem se volt még egy normális párkapcsolatom se.
Pedig nem hanyagolom el magam,csúnya se vagyok,lehet velem beszélgetni alapjában véve egy értelmes lány vagyok de most minden egoizmus n élkül mondom ezt...
Már kezdek arról lemondani,hogy megtalálom valaha e az igaz szerelmet:D Ugyanis a legtöbb pasinak a plázacica kinézetű csajok jönnek be.Aztán meg csodálkozunk ,hogy a legtöbben önbizalomhiányban szenvednek,mert a média ezt sugallja,hogy mekkora feneked meg melled legyen meg felfújt szád...-.-"
Egyébként biztos,hogy téged is megnéznek csak valamikor nem veszed észre.
Annyit mondok,régebben 1000x-szer jobb volt,mint most.Minden téren.
18L
Utolsó:na most nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyen vasalt hajú selyemfiúk-.-
csak a divat pózereknek jön be az ilyen pasi legalábbis a legtöbbnek igen...
Sokszor az emberek nem mernek kezdeményezni a már majdnem tökéletesnek tűnő emberek iránt
Ilyenkor neked kell bátoritanod őket, különösen hogyha fiúk
"küzdjenek értem" "vadásszanak rám"
Hahaha, az ilyen lányokkal az a baj, hogy a végtelenségig kiváratják az embert és nem is érik meg a belefeccölt időt. Ráadásul hajlamosak több vasat a tartani a tűzben. Ha lekoptatják őket, akkor meg elkezdenek valamiért ragaszkodni az emberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!