Némóóó9 kérdése:
Miért van az, hogy nyáron szép, tiszta a bőröm és mikor bejönnek a hideg hónapok, akkor kijönnek a pattanások. Mit tudok tenni? 19/F
Figyelt kérdés
Bőrgyógyásznál voltam, kaptam gyulladáscsökkentőt, de néha úgy érzem, hogy nem használt. Van mikor jobb, de van mikor nem... És nyáron semmi probléma nincs az arcommal.2010. dec. 28. 21:45
1/14 anonim válasza:
nem lehet az iskolai stressztől?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem, mert az iskola miatt nem stresszelek :) Meg szerencsére semmi miatt ... teljesen tanácstalan vagyok.
2010. dec. 28. 21:52
3/14 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nyárion ugye sokat süt a nap, napfény hatására D-vitamin, termelődik, és az jót tesz a bőrnek. Amúgy ezt én is tapasztaltam. Sajnos, nincs mit tenni, várni kell a tél végét. :D
4/14 anonim válasza:
nekem is ez van :D a nap olyan szepen leszaritja oket eltunik mind. most meg megint tiszta ragya a fejem meg a hatam. bleah nem szeretem a telet
5/14 A kérdező kommentje:
akkor a szolárium nem tenne jót?? az nem szárítja le őket?
2010. dec. 28. 23:06
6/14 anonim válasza:
nem kedvelt ebből a szempontból sem a tél xp nekem például nagyon érzékeny a bőröm és szinte kesztyűben sem nagyon bírja a hideget.. volt, hogy eszméletlen hideg reggelnek néztem elébe, azt pedig a nagy sietségben elfelejtettem fölvenni és azalatt a 8 perc alatt míg beértem a suliba máris kis vágások alakultak ki rajta.. majd kérdezték mit csináltam a kezemmel hogy vérzik itt-ott?! és hát este mindig kennem kell, meg reggel induláskor kézrémmel : S
7/14 anonim válasza:
Télen jobban zsírosodik a bőr sajnos...nekem a mitesszerekkel is gondok van... a pattanásokra vmi port használok, ami jól leszárítja a patit..na meg a bőrt is..:/ :D 19/F
8/14 anonim válasza:
Nekem pont fordítva van. Nyáron undorító ragyás, rengeteg pénzt kell költenem mindenféle krémre, a pórusaim olyankor tágak, foltos a bőröm és hülye színe van. Télen olyan mint a kisbaba bőre: hibátlan, hamvas, puha, szép, sehol egy pattanás. Mondjuk nekem azt mondták, hogy az erős napsütéstől lesz ragyás. Kozmetikus ajánlott egy jó alapozót (uv-szűrős), az úgy-ahogy védelmet nyújt. De mivel te fiú vagy, ez a megoldás nyilván kilőve. Bőrgyógyász nem mondta, hogy mitől lehet? Mert nekem ugye konkrétan a nap káros hatását említette, de télen ez kilőve. Nyilván valami hormonális dolog, mivel pl. télen az anyagcsere is lelassul és próbál zsírpárnákat növeszteni a test, hogy védje magát a hidegtől. Ezért is nehezebb télen lefogyni mint nyáron. Lehet, hogy a bőr meg túlzott faggyútermelésbe kezd a te esetetdben és ezért vannak pattanások. Ha erről van szó, akkor az Akneflug Oxyd Mild nevű krémet ajánlom, korábban patikában recept nélkül meg lehetett venni, remélem még létezik.
9/14 anonim válasza:
nekem is néha elég zsíros a bőröm és aknesolt nyomok néha rá. az elmult sok évben a roaccutant óta csak ez használt!! 1000 forint és bárhol lehet venni (dm, patika..). ha utánnaolvasol akkor kb 60-70%ban jót írnak róla. egyébként sima alkoholos folyadék 3 összetevővel..
10/14 A kérdező kommentje:
Igazából most nincs is mit leszárítani a bőrről, mert egy pattanásom sincs... de mégis piros foltok vannak, mintha pattanás nyomai lennének. És nem akarnak eltűnni...Nem tudom ezzel mit lehet kezdeni. Mert most tényleg tök sima az arcom, csak a foltok zavarnak a képbe.
2010. dec. 30. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!