Milyen munkát ajánlasz nekem? Normális választ!
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Viccelődős,mosolygós,kedves,segítőkész,néha lusta. Imádok emberekkel lenni,imádom a zenét. Szeretek gitározni,énekelni,de nem nagyon tudok :)
Szeretek másokon segíteni,és másokkal együtt dolgozni. Próbálok könnyen alkalmazkodni,de nagyon könnyen feladom a dolgokat. Eléggé sértődékeny vagyok,és nem szeretem a beképzelt embereket. A gyerekek szeretnek,és az idősebbekkel is jól kijövök. Utálom a kézimunkát-nem félre érteni :D- gondolok itt a varrásra.... Sok álldogálás után megfájdul a hátam. Nagyon ragaszkodó típus vagyok,szóval akit megszeretek,azt nagyon szeretem. Mindig megmondom a véleményemet mindenről. Nem szeretek sokáig egy helyben ülni,lenni,vagy egyedül...
2010. júl. 1. 16:31
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Eddig a Stewardess tetszik a legjobban :D
2010. júl. 1. 20:36
12/12 anonim válasza:
Pedig az eladóknak sokat kell ácsororgniuk és az óvónéniknek meg aztán semmi dolguk sincs. De a stewardess tényleg jó ötlet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!