Milyen munkát ajánlasz nekem? Normális választ!
Lány vagyok. Viccelődős,mosolygós,kedves,segítőkész,néha lusta. Imádok emberekkel lenni,imádom a zenét. Szeretek gitározni,énekelni,de nem nagyon tudok :)
Szeretek másokon segíteni,és másokkal együtt dolgozni. Próbálok könnyen alkalmazkodni,de nagyon könnyen feladom a dolgokat. Eléggé sértődékeny vagyok,és nem szeretem a beképzelt embereket. A gyerekek szeretnek,és az idősebbekkel is jól kijövök. Utálom a kézimunkát-nem félre érteni :D- gondolok itt a varrásra.... Sok álldogálás után megfájdul a hátam. Nagyon ragaszkodó típus vagyok,szóval akit megszeretek,azt nagyon szeretem. Mindig megmondom a véleményemet mindenről. Nem szeretek sokáig egy helyben ülni,lenni,vagy egyedül...
szoc munkás az jó
vagy rendezvényszervező
óvónő, bolti eladó, szociális munkás
Ahhoz hogy bolti eladó legyél nem árt hogy tudj bánni az emberekkel, kedvesnek kell lenni, ha valakire mérges vagy akkor se szabad kimutatnod. Na meg tudni kell a szakmát. Kell pakolni is, de hogy mit és milyen nehezet az a bolttól függ.
Óvónőnek kell tudni bánni a gyerekekkel, felelősséggel tartozol értük, nagyon oda kell figyelni hogy mit csinálnak mert a szülők rajtad kérik számon ha baj történik.
ha akarsz egy jó tanácsot boltba ne menj dolgozni!!!
Illetve mindegy mit akrsz dolgozni Tanulj, mert anélkül nem jutsz sehova! A szoc munkás jó, de oda idegek kellenek, meg nem érzékeny lelkűek! Elég sok rossz dolgot látni! Szerintem óvónő vagy dada...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!