Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Gyors választ

Ez normális? Gyors választ

Figyelt kérdés

Nos, tegnap történt egy rally-baleset, ahol Robert Kubica megsérült. Amióta ezt meghallottam, tök szar kedvem van, egy csomót sírtam, aludni se tudtam és állandóan a friss híreket nézem vele kapcsolatban. Igazából imádom a forma-1-et, ő az egyik kedvencem, de nem gondoltam, hogy ennyire meg fog viselni. Szerintetek normális, hogy így viselkedek?

*/L

2011. febr. 7. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a * 15-nél kisebb, akkor még belefér :)
2011. febr. 7. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Majd kinövöd:)

SZerintem még túl fiatal vagy, de nem tart tovább max 15-16 éves korig.

2011. febr. 7. 19:11
 3/6 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2011. febr. 7. 19:24
 4/6 anonim válasza:

ne izgulj, ez normális, ha szeretsz valakit, főleg ha rajongsz érte

én pár éve eljátszottam azt, hogy hallottam egy rossz hírt a kedvenc sztárommal kapcsolatban és elbőgtem magam, aztán egész héten szar kedvem volt :S

2011. febr. 7. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Most nem azt fogom írni amit látni szeretnél, de sebaj...

A mai fiatalság elég későn érő lelkileg... Bárki bármit mond, ha két generációt vagy akár többet visszatekint az ember egy 22 éves nő már rég anya volt... Felneveltek gyerekeket és azok lettek a szüleitek, nagyszüleitek... És teli vannak pozitív emlékekkel a gyerekkorukat illetően...

Na ezt most csak azért írtam le, hogy kilyukadhassak oda, miszerint rohadtul nem gáz, ha valaki ilyen infantilis még ennyi idősen.. Sőt! Teljesen normális. Bár én elég deviáns vagyok így nem jellemző az efféle viselkedés, de a kivétel erősíti a szabályt.

2011. febr. 8. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én akkor kezdtem keserves sírásba, amikor Lukács Laci, a Tankcsapda énekese ejtőernyős balesetet szenvedett.:S Akkor lehettem én is kb. 17. Szerintem ez teljesen természetes.:)
2011. febr. 8. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!