Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ma vagyok 30 éves. Megvigaszta...

Ma vagyok 30 éves. Megvigasztal valaki? Szipp szipp.

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 23:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lesz még ennél is rosszabb. :P Inkább örülj h szülinapod van. =)
2010. júl. 1. 00:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Boldog születésnapot utólag is :)
2010. júl. 1. 12:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. júl. 1. 14:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy ez vigasztalásnak számít-e de én boldogan cserélnék veled:) 21 vagyok és minden mostani problémámra megoldás lenne ha 9 évvel előrébb lennék. Nagyon nehéz elkezdeni az életet, de valószínűleg neked már valamilyen fajta kialakított életed van. Fiatal független értelmes csinos nő vagy, nincs mit siratnod légy boldog ma:)
2010. júl. 1. 14:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, és ne hidd hogy idősebben könnyebb:) Ennek a kornak is megvannak a maga problémái:)
2010. júl. 1. 15:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Igazán nincs miért szégyenkezned

A 30 év egy dicséretes kor, akár nő vagy akár hapsi

Ilyenkor az élet is nagyjából egyensúlyban van, nem ?

Boldog Szülinapot, és ne felejtsd el, hogy mindig születésnapkor újra születsz, illetve esélyed van rá, szóval gondolkozz azon amin változtatni szeretnél vagy olyan dolgon , amit megszeretnél szerezni

A 30 éves kor még baromi jó, majd meglátod mikor a dupláját fogod betölteni

Szóval addigis ne búslakodj , mert badarság !

2010. júl. 1. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot így utólag!

De sztem biztos fiatalos vagy és letagadhatsz legalább 5 évet! Úgyhogy nincs okod szomorkodni! :)

2010. júl. 4. 15:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi, megvigasztalódtam:) 30 éves koromra megint rám jött a nadrágom, amit nyolcadikban hordtam:)) Tényleg letegadhatok néhány évet :)
2010. júl. 5. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!