Ostobaságnakk tartod?
Figyelt kérdés
Itt a nyár. És régótta megszeretnék tanúlni egy idegen nyelvet...
Csak hobbiként...volna értelme?
F17
2010. jún. 30. 22:41
1/16 anonim 

válasza:

Szerintem ez csak hasznos lehet. :) Miért lenne már ostoba? :\
2/16 anonim 

válasza:

Szerintem jó ötlet! Inkább tanulj ha nagyon unatkozol, a sok értelmetlen hülyeség helyett:S Tedd hasznossá magad, ez neked is csak a javadat szolgálja majd! :D
3/16 anonim 

válasza:

Tanulj tinó, ökkör lessz belölled!:)
6/16 anonim 

válasza:

én tavaly elkezdtem hobbiból franciát tanulni:D tök megszerettem.xd
7/16 anonim 

válasza:

eddig csak angolt tanultam.. full kitűnő mindig, de már rohadtul unom ami azt illeti:D németet meg rühellem.. olaszt szeretnék elkezdeni tanulni:D
14f
8/16 anonim 

válasza:

Én két nyelvet tanulok hobbiból az angol mellett, imádom. :) És csak előnyödre válhat, ha használni nem is tudod sehol, akkor is fejleszti a nyelvérzékedet, stb... Mit akarsz tanulni? 15L
9/16 Funktasztikus 

válasza:

az a hülyeség hogy eddig még nem kezdted el:D
10/16 anonim 

válasza:

Én is szeretnék, de még nem tudom, hogy melyiket. Egyátalán nem ostobaság, csak hasznodra válhat. Melyik nyelvet szeretnéd tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!