Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok el nekem honnan a...

Mondjátok el nekem honnan a sok negatív megnyilvánulás? Senki nm akar élni? Pozitívabban gondolkodni? Ennyire beleundorodott mki mindenbe? Nem lenne jobb vmi célt kitűzni?

Figyelt kérdés

#élet #pozitív cél kitűzés
2019. febr. 2. 22:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Könnyebb mindig a könnyű utat választani, mert az kényelmesebb és nem kell megeröltetni magukat. Csak persze vele jár az, hogy semmit nem érnek el és ezért szarul érzik magukat. Hála az égnek nem ebbe a közegbe tartozok. :)
2019. febr. 3. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

Azért a szájkarate mindig jobban megy, mint a valóság.

Az életben nem ennyire rossz a helyzet, mint ahogy itt látszik.

2019. febr. 3. 17:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem mi nem érjük meg azt a kort, mikor az emberek itthon is nyugodtan,jól érzik magukat és mikor megkérdezik milyen az életed, nm az a válasz, hogy xar...
2019. febr. 4. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!