Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy gyűlölhetek meg valakit...

Hogy gyűlölhetek meg valakit ennyire?

Figyelt kérdés

Volt egy kis tanyánk Kálmánháza szélén de családi okok miatt el kell adnunk és már amikor ez kiderült nagyon össze voltan törve, Egyedül az vigasztalt hogy lehet a szomszédok veszik meg akiket én nagyon kedveltem. A gyermekeivel is jóban voltam bár hozzám képest elég nagyok. Úgy nézett ki megveszik a házat és már egy fél éve le volt foglalózva... és.... most kiderült hogy mégse ......... A világon még senkiben sem csalódtam ekkorát...kb. 10 perce tudtam meg és most ülők az íróasztalmál és sírok... Teljes szívemből meggyűlöltem őket! Egyből kitöröltem az ismerőseim közül.

Lehet hogy ezt a bejegyzést elküldőm nekik is ...

Bocsi nem muszáj válaszolni csak jól esett kiírnom magamból.

2010. jún. 30. 17:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Most csak azért, mert mégse veszik meg? Nem reagálod egy kissé túl?
2010. jún. 30. 17:16
 2/15 anonim ***** válasza:
De a foglaló az marad, nem?? :O
2010. jún. 30. 17:22
 3/15 anonim ***** válasza:
őő most 'természetes' h így érzel... ha vkivel vmi rossz történik akkor eleinte jobban gyülöl vkit mint kell, túlreaglája... azt késöbb majd máshogy lesz, vagy nem, vagy nemtom... válaszoltma na:D
2010. jún. 30. 17:23
 4/15 Funktasztikus ***** válasza:
te jó ég most azért a tanyáért sirsz?? am ha enm akarják nem veszik meg
2010. jún. 30. 17:23
 5/15 A kérdező kommentje:
én 13 vagyok a pénzt magasról leszarom ott nőttem föl azt hittem így jó kezekben lesz, bíztam bennük dehát úgy látszik tévedtem
2010. jún. 30. 17:24
 6/15 anonim ***** válasza:

Talán volt valami nyomós okuk rá, ha a nem számító pénzt- foglalót veszni hagyják!

Talán nem kéne őket ezért gyűlölni! Hátha később még megvennék vagy valami...

2010. jún. 30. 17:30
 7/15 anonim válasza:

Az előttem válaszolónak h mindenkinek más a fontos.. Lehet h neked egy kocsi vagy bármi amiért te is sirnál de neki ez a tanya és lehet h azért sir . erre is gondolni kéne ..

Kérdező : Ha ott nőttél fel akkor érthető hogy fontos neked. Ha én is egy tanyán nőttem volna fel nekem is lényeges lenne h jó kezekbe kerüljön ..

Amúgy tudod hogy mi az oka h nem vették meg? És attól hogy nem vette meg a szomszéd attól még kerülhet jó kezekbe ..

Persze most gyűlölöd mert megbántottnak érzed magad velem is volt már igy szerintem az élet során mindenkivel elő fordul..

Ne izgulj.. csak pozitivan :D:D;)

2010. jún. 30. 17:31
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. jún. 30. 17:32
 9/15 Funktasztikus ***** válasza:
igy márr érthető
2010. jún. 30. 17:35
 10/15 A kérdező kommentje:
hát anya telefonált és azt mondta hogy az mondták hogy most annyi pénzük de anya mondta mert tudta hogy a gyerekeinek akiknek kell azoknak van pénzük de azt mondták hogy ha hazajönnek kocsit akarnak venni ( és azt is mondta hogy szinte boldogan mondta hogy tudják hogy most oda a foglaló)
2010. jún. 30. 17:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!