Milyen jelenleg az életed?
Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 15:05
11/15 anonim válasza:
9-es nekem sincs családom, egy senki vagyok 18 évesen, se barátaim se barátnőm nem volt még soha pedig mindennél jobban kéne, amibe belekezdtem mind elrontottam ezért az ülés amit csinálok minden nap, lelkileg a 0-n vagyok a családom felét kb nem is ismerem, az egyetlen családtagom meg legtöbbször sír fájdalmába mert minden szir szar baja van köztük szívbeteg. Hidd el nem csak neked lehet szar, sokkal rosszabb ha szenvdni látsz valakit tétlenül. Legalábbis szerintem. Közbe hogy én is egy értéktelen 0 vagyok, nem is kellett volna megszületnem.. hiába vagy pozitív, ha azt mondod hogy ne picsogjon valaki aki KB hozzád hasonló helyzetbe van azzal nem javítasz semmit, max a földbe dörgölöd mégjobban.
12/15 anonim válasza:
Ennyi önsajnáltató embert. Mi lenne, ha kezdenétek is valamit az életetekkel?
13/15 anonim válasza:
te jó isten! ez egyik 18, a másik 23 és már most sírnak!
puha.p.öcs.ök!
én 38 vagyok!
A legnagyobb sz.opá.sok még elöttetek vannak!
szedjétek össze magatokat.
sírtok mint a kislányok.
A tűzoltónak respect!
14/15 anonim válasza:
13-as nyugi már.. Ha nem lennék ennyire magányos én a hid alatt is ellennék nem igazán érdekel más "nehézség"..
15/15 anonim válasza:
Mostanában egész jó, túl vagyok egy költözésen vagyis már nincs annyi stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!