Milyen jelenleg az életed?
Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 15:05
1/15 anonim válasza:
Egy hatalmas nagy csőd az életem, jelenleg nem tudok lábra állni anyagilag, és ezzel kellek nap mint nap, és már a fenébe kívánom magam, mikor eszembe jut, minden percében, hogy a szüleimmel élek, 23 éves létemre!
2/15 anonim válasza:
Magányos, felesleges semmilyen és unalmas. Bár valószínűleg velem van a baj ha egy lány szeretetén kívűl másra nem vágyok.
4/15 anonim válasza:
Katasztrófális, röviden fogalmazva.
5/15 anonim válasza:
Utolsó, neked mi a baj? Akinek még fos, miért?
6/15 anonim válasza:
Bizonytalan, egyhangú, magányos.
7/15 anonim válasza:
Pocsék, boldogtalan, motiválatlan...
8/15 Pupusz válasza:
Elfogadható. Kívülről nézve szuper, azonban belülről elég értelmetlen. Persze lehet, hogy az a baj, hogy értelmet keres benne az ember, akkor pedig "elértelmetlenedik".
9/15 anonim válasza:
Szegénykéim....Nekem meghalt az apám akit tűzoltó létemre én emeltem ki az összetört autóból, a legjobb barátomat a szemem láttára ölték meg fennt pesten mert a munkáját próbálta végezni, egy családtagom se él már és 24 éves vagyok! Barátnőm nincsen de még én ezerszer pozitívabb vagyok mindegyikőtöknél úgyhogy kúrvára fejezzétek be a hisztit és tegyetek valamit az életetekért basszátok meg!!!!!
10/15 anonim válasza:
Köszönjük előző. Ezzel most sokkal jobbá tetted a napunkat. Ja mégsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!