Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Nem értem magamat hogyan lehettem ilyen.

#lehettem
2019. jan. 11. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ezt én sem értem
2019. jan. 11. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nemár, te is?
2019. jan. 12. 00:29
 3/6 veterán vas ***** válasza:

Már éppen kérdezni akartam, hogy miért vagy ilyen?

És amúgy különben, milyen is vagy? ;)

2019. jan. 12. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát, ilyen… Tudod, olyan izé! Néha elég kellemetlen, de túl tudok lépni rajta, amikor túl tudok lépni rajta. Máskor meg neml tudok túllépni rajta. Nehéz róla beszélni, főleg írni.
2019. jan. 13. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, ez a hogyishívják nálam is megvan, tudod mire gondolok. Aztán azt mondják mennyire fura, de hát ez van, ilyen vagyok
2019. jan. 13. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg ez azért van,mert nem sportoltál eleget,hiszen ha egy ember nem képes mindennap legalább 1 km-t sétálni (persze hétköznap,munkanapokon) akkor elég rosszul fog járni,ez pont olyan mint amikor a majom nem tudja hogy kell fára mászni.én a helyedben próbálnék több folyadékot fogyasztani,mivel amikor dehidratálódik az ember teljesen önkívületi állapotban gondol magára,én is a múltkor nem ittem meg a szokásos 2l vizet és a nap végére azt hittem,hogy mindent jól csináltam mert mosolyogtam mikor a tükörbe néztem,aztán rájöttem hogy elfelejtettem valamim fontosat mondani valakinek amit már jó pár hónapja terveztem volna.Az is lehet hogy nem vagy elég okos,bővíteni kell a szókincsed,lehetőleg futás közben,de az a legjobb,ha úszás közben hallgatod a hangoskönyveket hisz aközben nem tudsz olvasni.Amúgy lehet hogy orvoshoz kell menned mert lebetegedtél és most a betegség beszél belőled lehet hogy várnod kéne 1-2 hetet aztán ha még mindig nem jó és ha ezután az orvos sem állapított meg semmit,menj pszichológushoz,de gyorsan mivel ha az orvos nem tudja megmondani mi van veled akkor a betegség már nagyon mélyre fúrta magát!
2019. jan. 26. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!