Ez baj? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyik percbe kedves vagyok az emberekkel a másik percbe full bunkó.Sokszor idegesít ,ha a közelemben van egy ember.2019. jan. 4. 20:46
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy, mert a kamaszkorban az ilye viselkedésváltozás egyik pillanatról a másikra jellemző? Mindegy azt tanácsolom kicsit próbálj jobban uralkodni az érzelmeiden, ne zükkenj ki önmagadból. Nekem is volt hasonló korszakom és egy kis önkontrollal lehet irányítani az érzelmeket, gondolatokat.
2/4 anonim válasza:
Akkor minek állsz szóba emberekkel! Kezeltesd magadat, tanulj meg alázatosnak is lenni, nem csak bunkónak lenni, egy idő után majd egyedül fogod találni magad, amilyen a modorod, és akkor még te fogsz csodálkozni!
3/4 anonim válasza:
Nincs ezzel baj! Ha túl kedves vagy mindig, akkor az emberek hülyének néznek. Marha vicces tud lenni, próbáld ki.
4/4 anonim válasza:
Nekem ez akkor volt jellemző, amikor 3 évvel ezelőtt magam alá zuhantam lelkileg. Nem untatlak a részleteivel, de a lényeg, hogy egyszer nagyon kedves voltam, aztán hirtelen, minden átmenet nélkül lettem flegma és ellenséges. Az emberek engem is zavartak, utáltam, ha valaki hazafelé úton hozzám csapódott, a cigiszünetben odajött hozzám.
Nekem az segített, hogy a lelkemben rendet tudtam tenni és össze tudtam magam szendni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!