Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hol kezdjek pszichodráma ügyben?

Hol kezdjek pszichodráma ügyben?

Figyelt kérdés

Pszichológusom javasolta, hogy menjek pszichodrámára, de nem tudom, hova forduljak. Google ad egy csomó találatot, csak nem tudom, hol kezdjem.

Meg egyébként azt is mondta, hogy egyesületbe kéne járnom, ahol sok ember van, hogy fejlesszem a kapcsolatépítést. Mint pl. tánc, természetjárás. Tudnátok még esetleg ilyeneket javasolni? Hova lenne érdemes menni? olyasmi kellene, ahol viszonylag sok lány van :)

2010. jún. 28. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Táborokba, például?
2010. jún. 28. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt kezdtem, de az első alkalom után be is fejeztem, valahogy nem jött be. Valamit a férfi/nő arányról: tizenvalahány nő volt, és összesen három férfi.

2010. jún. 29. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!