Hogy lehetnék bátrabb?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés önbizalmam van. Sok mindent szeretnék csinálni, de nem merek. Pl. nem merek odamenni beszélgetni a lányokkal, félek, hogy elutasítanak, vagy nem merek visszaszólni nekik, ha beszólnak nekem. :( Hogy tudnék ezen változtatni?2010. jún. 27. 14:56
1/23 anonim válasza:
ha vmi csaj odaszól turházz egyet, igazítsd meg a tököd majd lekezelően rántsd fel a szemöldököd és mondd ezt neki: "Oszt szopol-e?"
Szal komolyra fordítva a dolgokat ha nem megy az ilyesmi alapból, gondolj arra h ki nem sz@rja le h mi lesz ha pl beégsz.. Megesett már ez másokkal is elhiheted. Meg ha most nem teszed meg később bánni fogod a dolgot, ilyesmire kell gondolni és előbb-utóbb belejösz. Utána meg már hanyagolhatod amit a legelején írtam:D
2/23 anonim válasza:
első vaok még mindig, szal a lényeg h a felfogásod olyan legyen kb mint amit írtam
3/23 A kérdező kommentje:
de én lány vagyok.. :S Azért írtam, hogy nem merek odamenni a lányokhoz, mert barátkozni nem merek velük.
2010. jún. 27. 15:57
4/23 anonim válasza:
akkor neked bizony a k..va @nyád
5/23 A kérdező kommentje:
most meg mi a bajod? :O
2010. jún. 27. 16:32
6/23 anonim válasza:
nekem semmi csak úgy írtam
na és jócsaj vagy?:P
7/23 A kérdező kommentje:
Neked biztos nem.
2010. jún. 27. 16:41
8/23 anonim válasza:
xDDD
Én is úgy érzem. Mesélj már valamit miujság nézed a meccset?
9/23 A kérdező kommentje:
Nem nézem. Engem nem érdekel a meccs.
2010. jún. 27. 16:53
10/23 anonim válasza:
hány éves vagy?
am visszatérve a kérdésedre amit írtam első két sort bejácchatod nyugodtan max sunaigazítást csinálsz a tök helyett, de a többi stimmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!