Tik is szoktok szomorkodni karácsonykor?
20/F
Megvan mindenem amit szeretnék, igazán nem nélkülözök semmiben. Karácsonykor mindig elérzékenyülök, azok a szép karácsonyi énekek, egyszóval könnyesek a szemeim, nagyon érzékeny vagyok, ekkor mindig előjönnek a csalódások, akik cserben hagytak, minden karácsonykor, arra kérem a Jó Istent, hogy jövőre karácsonykor ajándékozzon meg egy szép kedves lánnyal, hogy végre boldog legyek, ne érezzem magam egyedül, és hogy a család jó sokáig együtt legyen. Hiányzik az ölelés.
Tik is szoktok karácsonykor szomorkodni az végett, mert egyedül vagytok?
Rossz nézni, hogy mindenki a párjával jár bevásárolni, vagy egy karácsonyi koncerten egymást ölelgetik, rossz érzés.
sejtettem h egyedül vagy,már a fő kérdés olvasásakor.
szoktam szomorkodni bár más okból,tudod nosztalgia.hogy milyen jó volt a kari gyerekként,ilyenek.azok az idők már sosem jönnek vissza.
"Rossz nézni, hogy mindenki a párjával jár bevásárolni, vagy egy karácsonyi koncerten egymást ölelgetik, rossz érzés."-aki 20/F az keressen magának valakit.30/F-ként még nehezebb lesz szóval hajrá :)
Kedves Kérdez,
amíg nem úgy kéred, hogy:
-kedves Isten, adj erőt és észt önmagam megváltoztatásához, h egy szép és kedves lány megfelelő partnerévé váljak,
-kedves Isten, adj erőt és észt, hogy túllépjek már a vélt és valós sérelmeimen, ne legyek leragadva ennyire a múltban,
-kedves Isten, adj erőt és észt, hogy legyen mérhető EQ-m és az érzelmi érettség ca. 8 jeléből legalább ötöt elérjek,
-kedves Isten, adj empátiát, hogy tudjak örülni mások örömének, és segíts túl az irigykedésen,
-kedves Isten, segíts a felnövésben,
addig marad ez az éretlen picsogás.
Melyik utat választod?
ötös válaszadó vagyok
Kedves Kérdező, e három pont:
-kedves Isten, adj erőt és észt, hogy legyen mérhető EQ-m és az érzelmi érettség ca. 8 jeléből legalább ötöt elérjek,
-kedves Isten, adj empátiát, hogy tudjak örülni mások örömének, és segíts túl az irigykedésen,
-kedves Isten, segíts a felnövésben,
csak az első pontban leírt "megfelelő partner" bővebb kifejtése. Ha e három pontot elutasítod, akkor miért is lennél megfelelő annak a kedves lánynak a számára? Irigyen, értékelhető EQ nélkül stb. Mivel is akarod vonzani és megtartani őt? Hogy akarsz érzelmi biztonságot nyújtani neki? Mit szeressen benned? Hogy nézzen fel rád?
Ugyan már.
ötös és hetes vagyok
Ez már valami! Örülök a "szép és kedves lány" nevében is. Boldog karácsonyt idénre és boldogabbat jövőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!