Miért jegyzi el egymást mindenki Karácsonykor, miközben én a vizsgáimra készülök és FAP-polok a szobámban? 20/L
mert te nem vagy olyan szép / nem vagy született tenyészkanca / nem azért élsz, hogy elvegyen valaki
sok lánynak kb ez az egyetlen életcélja fiatalon, hogy minél hamarabb feleség legyen.
nyugi kérdező most én is csak ezt csinálom bár még nincsenek vizsgáim, csak év végén lesznek... :(
18/L
Akkor ez most azt jelenti, hogy valójában FAPina vagy? :)
Bocsi, csak magaslabda volt! :)
Az idei karácsonyomat én is egy bizonyos szakma gyakorlati ismeretének autodidakta elsajátítására szántam, ahogy az előzőt is, meg az azelőttit is. Az évek közben szétmentünk azzal a nővel, akiért a fél karomat odaadtam volna.. Viszont nemrég megkeresett m.o. legnagyobb cége(ami az én szakmámban működik), akik európa-viszonylatban is top10esek, szóval valamilyen téren meglett a dolog eredménye.
Életem nőjét meg majd megpróbálom megintcsak meghódítani. Aztán ha nem sikerül, legfőbb k.rvázok.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!