Nem feltek/feltetek attol, hogy egy kozepsuliba se fognak majd felvenni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 15:59
11/17 A kérdező kommentje:
:)
2010. jún. 27. 08:56
12/17 anonim válasza:
Nem féltem... ugyanis olyan nincs, hogy sehova nem vesznek föl... mivel tanköteles vagy valahova biztos bekerülsz. Ha minimum 4 iskolát bejelölsz akkor nem lesz gond:)
13/17 A kérdező kommentje:
Hat...tudok egy sulit ahova mindenkepp felvennenek..De ayz nagyon gyenge. Amugy meg csak most megyek 8.-ba. A mostani atlagom 4,2 lett.. Ezen szeretnek javitani majd :)
2010. jún. 27. 17:30
14/17 anonim válasza:
Énis izgultam, de lám felvettek egy nagyon jó helyre:D
15/17 anonim válasza:
4.2-vel simán felvesznek, nekem 3 égész felett volt az átlagom és szakközépbe felvettek.
16/17 anonim válasza:
ne izgulj szerintem fel fognak venni oda ahova akarsz majd menni,de ha javítasz az csak jó ;) nekem 3,9 volt az átlagom(bizonyos okok miatt lett ilyen gyenge az átlagom) de felvettek az első gimibe amit bejelöltem :D
17/17 A kérdező kommentje:
Gimibe is?? :)
Az jo. mert azt is befogom jelolni. koszi a valaszokat. :D
2010. jún. 28. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!