Nem feltek/feltetek attol, hogy egy kozepsuliba se fognak majd felvenni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 15:59
1/17 anonim válasza:
Abszolút nem. Ha jól emlékszem minimum hármat ajánlottak hogy annyit jelőljünk, de én így is csak kettőre jelentkeztem, és arra vettek amit első helyre megjelöltem.
2/17 anonim válasza:
Annakidején de.
Mert magamból indultam ki, én ugyanis nem vettem volna fel magam.
Aztán kiderült, hogy vannak ott nálam hülyébbek is.
3/17 anonim válasza:
Nem mert a 3.nak szakmunkást jelöltem meg oda meg mindenkit felvesznek. De a 2.nak jelölt suliba felvettek. Tavaly végeztem.
4/17 A kérdező kommentje:
en csak most megzek 8.-ba, de mar felek :(
2010. jún. 26. 17:22
5/17 A kérdező kommentje:
megyek.*
2010. jún. 26. 17:24
6/17 anonim válasza:
De, nagyon féltem. Végül kiderült, hogy mindenhova felvettek volna, ahova jelentkeztem.
7/17 A kérdező kommentje:
ez jo :)
2010. jún. 26. 18:16
8/17 anonim válasza:
Én most felvételiztem,de az első helyre felvettek,ahol még szóbeliznem se kellett :)
9/17 anonim válasza:
De nagyon :D
az első három helyre(ugyan az a suli) nem vettek fel,a másodikra felvettek volna ha azt írom elsőnek,úgy volt,hogy felvesznek a negyedik helyre,adtam be fellebbezést..elutasították..bekellett menni beiratkozáskor most 23.án hogy hátha van szabad hely,és most bent vagyok abba az osztályba amit 3.nak jelöltem be :)
10/17 anonim válasza:
Nem:D Egyet jeloltem, fel is vettek. De ez meg negyedikben volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!