Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Féltetek? (Kérdésed túl...

Féltetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Nem sokára suli és megyek középsuliba,amitől nagyon félek,mert senkit nem fogok ismerni:S

Nektek milyen volt?Féltetek?Piszkáltak?Vagy volt vmi esetleg?Én tökre parázok attól,h esetleg belém kötnek és nem leszek vkinek nagyon,de nagyon szimpi és vmi baj lesz:S

15/L

2010. aug. 26. 19:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit tartottam tőle. Csak olyasmi beszólogatások voltak amik mai napig is megvannak, szóval h konkrétan rámszálltak volna, vagy valaki másra olyan nem volt. Év közbe páran el fognak menni, év végén megbuknak, nyugi, ha másnem 10.-ikre lesz egy jó osztályod :D

19/F

2010. aug. 26. 19:28
 2/15 A kérdező kommentje:

Uh:D

Köszi a választ,akkor nem kell annyira tartanom:D

2010. aug. 26. 19:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegyes osztály lesz? Vagyis lányok és fiuk is lesznek? bár ezt még lehet nem tudni :P
2010. aug. 26. 19:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
engem 8.-ba piszkáltak de sokat, így jobban tartottam a középsulitól mint mások... de szerencsére itt már normálisabbak az emberek... :D Őőő biztos lesz valaki akinek nem leszel szimpi, de arra tegyél nagy ívből:D mindenkivel keress beszédtémát, hisz az első benyomás a fontos... és utána már könnyen megy nem kell apráznod 17/F
2010. aug. 26. 19:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy középiskolai osztályba jár huszon-harminc ember. Nem lehetsz mindegyiknek egyformán szimpatikus, és nyilván te sem fogsz mindenkit egyformán szeretni. Az elején rendszerint senki nem ismeri a többieket, szóval az nem valószínű, hogy pont egy embert akarna szívatni mindenki. Aztán lassan kialakulnak a kapcsolatok.

Miért félsz attól, hogy ismeretlen emberek, akik téged is meg egymást is akkor látják életükben először, beléd akarnak kötni? Talán ezen kellene elgondolkodnod, mert a félelmed nem tűnik reálisnak, inkább más oka lehet, mint amit írtál.

2010. aug. 26. 19:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Az első nap hát megmondom őszintén nem lesz valami kellemes:D.Unalmas,egyedül vagy(kivéve ha már van akit ismersz).De pár napon beül alakulgat majd:D.Mindig van aki szeret ismerkedni:D.Én a csonkában vagyok szal ott meg főleg nem egyszerű:D.De nem vészes.Sok szerencsét!!!:D
2010. aug. 26. 19:50
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,persze h nem leszek mindenkinek szimpi,ez egyértelmű.

Csak én sok ember közt feszült leszek ideges és nagyon mogorva és bunkó:S

Szóval ált.mindig a keményebb felemet mutatom és mikor megismernek kellemeset csalódnak bennem,de pont ettől félek,hiszen az első benyomás a legfontosabb...

A barátkozás messze áll tőlem...

Attól is félek,ha esetleg felhúznak,nagyon bepipulok,akkor sajnos nagyon agresszív tudok lenni:S

Nem érdekel ilyenkor semmi és neki megyek és ettől is félek,h ne provokáljanak!

Am vegyes suli,de jóval több lány lesz...

2010. aug. 26. 20:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Két év múlva én is ezen fogok agyalni...:D

Egyébként szerintem sem valószínű, hogy mindenki pont téged akar majd szivatni az első napon, amikor senki nem ismer senkit, úgyhogy ilyen biztos nem lesz. Azonban az is 100%, hogy nem leszel mindenkinek szimpatikus, de nem baj, elvégre úgysem fog tetszeni mindenkinek mindenki. Bizonyára lesz számodra ellenszenves/antipatikus személy is, de nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Az igaz, hogy - valószínűleg - egyedül leszel, ezért unalmas lesz, de majd egy idő után kialakul ez... Pl.: Amikor én óvodából első osztályba mentem, szinte az egész évem magányosan telt, de másodikban már voltak haverjaim, és egyre több lett. És pont most, hogy már kezd helyre rázódni az ismerettségi körömmel való viszonyom... Már csak két évem van.=/ Na de, mindegy, ez van.

Szóval szerintem felesleges előre ezen görcsölni.:)

2010. aug. 26. 20:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi igazatok van és pontozok!:D
2010. aug. 26. 20:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Amúgy én is olyan vagyok, mint te; nem megy a barátkozás, és időnként nagyon bunkó tudok lenni. Sőt, ha felidegesítenek, akkora patáliát csapok, hogy csak na. De mégis elfogadtak (többnyire) olyannak, amilyen vagyok, úgyhogy segáz'.:)

Előző voltam.

2010. aug. 26. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!