Hogy csináljam? (kérdésed túl rövid)
Igaz,nem a legfontosabb kérdés,de azért jól jönne néhány jó tanács. Tudni kell,hogy nem vagyok egy nagy iszákos,viszont pia nélkül nem tudok ellazulni,táncolni,bulizni. A baj az,hogy a gyomrom egyáltalán nem bírja a dolgot,és ha valami erősebbet iszok,azonnal feljön minden. Múltkor is,épp hogy belenyaltam a whiskybe,az előtte megivott 2 pohár kis vörösbor azonnal a felszínre tört...Nem tudok annyit inni,hogy érezzem a fejemet,mert egyszerűen minden visszajön. És nem arról van szó,hogy ko-ra leszeretném inni magam.Még annyira sem,hogy hányjak,egyszerűen csak érezzem a fejemet,és el tudjak lazulni,jól érezni magamat.
Van rá valami módszer,amitől gyorsabban a fejembe száll a pia,és remélhetőleg nem jön vissza?
Csak tudjátok,itt az őszi szünet,jó lenne ellazulni egy kisebb házibuliban,pia nélkül viszont képtelen vagyok erre.
Köszönöm a válaszokat.Ment a zöld kéz. (:
Amúgy talán a sör az ami még esélyes nekem.Egyszer bekaptam egy mentolos rágót,rá sört,és teljesen olyan volt mintha narancsos üdítőt ittam volna.Csak jó sokat kell igyak belőle mire a fejembe száll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!