Hízni szeretnék! Gyorsan, rövid idő alatt! Hogyan csináljam? Miket egyek és mikor?
Figyelt kérdés
Nagyon válogatós vagyok pl.: nem eszem meg a vajat meg a zsíros kenyeret se..........2010. jan. 16. 10:23
1/12 anonim válasza:
szijja. a hízás nem megy gyorsan. én is vékony vagyok (175 centi és 50 kiló..) és már hetek óta próbálok hízni. de nem megy.
a válogatósság nem játszik szerepet a hízókúrában. valójában fogalmam sincs, hogy kell hízni. én igyekszem sokat enni, és remélem a legjobbakat...
2/12 anonim válasza:
sztem tökmindegy mit eszel, csak sokat.
pl:csoki,édességek,asszem a sok krumpli is hízlal,
ne mozogj sokat hanem egyél helyette.
3/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat csak hát az én életembe a mozgás nagy szerepet játszik sport megszállott vagyok..... és hiába eszek én sokat akkor se tok hízni.....és nem akarok speckó szerekhez nyúlni....
2010. jan. 16. 18:41
4/12 anonim válasza:
Menj el konditerembe. Attól nem kell félned, hogy egy hét alatt izmos leszel... Viszont javul az étvágyad, és jobban hasznosul, amit eszel.
5/12 A kérdező kommentje:
hát épp ez a lényeg azért akarok hízni h legyen mit átdolgozni izommá
2010. jan. 16. 20:36
6/12 anonim válasza:
11:15-ös vagyok.
mit sportolsz?
mert ha sportolsz akk nem tudsz sztem meghízni
7/12 anonim válasza:
Ez nem így működik. Izom nem zsírból lesz jobb esetben, hanem helyes táplálkozásból, értsd minimális zsiradék, napi 5-6 kisebb étkezés egyenletesen elosztva, sok fehérje (a legjobb a csirkemell, de ehetsz más húst, túrót, tojást, esetleg sovány sajtot is). A többit majd a szakértők...
8/12 A kérdező kommentje:
parkour és freerun...... köszi mindenkinek ......
2010. jan. 17. 10:38
9/12 anonim válasza:
11:15-ös vagyok megint.
hát parkour mellet sztem nem fogsz tudni hízni,
talán úgy hogy egyél annyit amennyi csak belédfér.
ja és az izom az nem a kajából leszz.
az izom növeléséhez asszem a fehérje kell.
10/12 anonim válasza:
Ja, tényleg, a fehérje nem kaja... Nagyokos... Szénhidrátok nem is kellenek, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!