Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Féltetek? (Kérdésed túl...

Féltetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Nem sokára suli és megyek középsuliba,amitől nagyon félek,mert senkit nem fogok ismerni:S

Nektek milyen volt?Féltetek?Piszkáltak?Vagy volt vmi esetleg?Én tökre parázok attól,h esetleg belém kötnek és nem leszek vkinek nagyon,de nagyon szimpi és vmi baj lesz:S

15/L

2010. aug. 26. 19:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát még se vagyok egyedül:D

Sajnos iylen vagyok:/

De tudok nagyon aranyos is lenni:Dcsak azt ki kell érdemelni;)

Köszi még1x a válaszokat!

2010. aug. 26. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Na igen, én is tudok normális is lenni, de valamikor bunkó vagyok.=/

De tényleg nincs probléma - szerintem -, mert úgyis lesz olyan, akivel jóban leszel. Mindig van olyan!:)

2010. aug. 26. 20:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Én most leszek tizedikes.

Figyelj, az első pár hét a legnehezebb. Meg kell szokni a tanárokat, az új embereket, az új helyet. Ha ez megvan, akkor legalább magabiztosan fogsz mozogni az épületben és nem leszel elveszve. Mi csoportosan tévedtünk el az első hetekben :D

Add magadat, ne félj senkitől és védd meg magad, ha rád akarnak szállni. Én csendesebb vagyok, meg az osztály "esze". Rám akartak akaszkodni, de nem hagytam, azóta nem is próbálkoztak. Szóval fel a fejjel, túl fogod élni. OKtóberben már meg lesz a barátnőd is, szóval menni fog.

2010. aug. 26. 21:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon,de nagyon köszönöm és hálás vagyok nektek!:)pontoztam mindenkit felfelé!:)
2010. aug. 27. 08:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Fúú emlékszem én remegtem mint a kocsonya:D

Nem voltam egy társaság kedvence ált.iskolában.Beléptem a középsuli ajtaján,hozzáteszem falfehéren,mert hogy ájulás közelében voltam az tuti:D

És akkor odajött hozzám pár csaj,hogy hova fogok járni és kiderült hogy egy osztályba fogunk,bementünk az osztályba,leültünk a helyünkre,aki bejött azzal beszélgettünk,ismerkedtünk és tök jó volt..Alig vártam hogy másnap mehessek:D Pedig nem vagyok az a húú de szeretem a sulit ember.Aztán amilyen kedves volt mindenki mindenkivel,úgy szabadultak el az indulatok,szerencsére én kikerültem abból az osztályból,de engem is betaláltak...

2010. aug. 27. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!