Nem féltetek a középiskolás éveitek előtt?
Szia!
Képzeld,h tavaly én is ugyanezektől paráztam,h "jajj mi lesz velem,nem lesznek barátaim,tök egyedül leszek,hogy találom meg a buszt amivel hazamegyek",és hasonlók:D
most már lassan 3hónapja,h középsuliba járok,én is 5évfolyamosba,és egyáltalán nem olyan gáz mint ahogy elképzeltem.első pár nap volt nagyon rossz,de aztán megszoktam.van egy pár csaj akivel dumálgatok szünetekben,de nem vagyunk puszipajtások.tanárokkal megvan a baj,de azért van 1-2 jófej is.nem állok túl jól,de sztem ez az első félévben még elfogadható.a buszokat is már az első nap tök jól megtaláltam:Dés helyes pasi(k) is van(nak) a suliban:)nem olyan rossz ez a suli ahova most járok,de gondolkozom h elmenjek-e máshová,mert néha szükségem van,egy barátra,akinek minden gondom,bajom elmondhatom,és ezt itt nem találtam meg,az osztályközösség se túl jó...csak már beleszoktam,szóval azért annyira nem rossz.
na a lényeg,h ne parázz,ne félj,biztos lesznek barátaid,vagy esetleg az első napom szúrj ki magadnak egy csajt akihez odamész,bemutatkozol,aztán elkezdtek dumálni erről-arról,legalább nem leszel egyedül.de biztos lesz gólyatábor is,sztem menj el,igaz én nem voltam,de tuti jó lehet,így már az évnyitókor nem lesztek annyira idegenek egymásnak.aztán majd alakulni fognak a dolgok,add önmagad,legyél kedves mindenkivel,"mérd föl a terepet",vágódj be az osztályfönőknél,és ami nagyon fontos,h nem árt ha ismersz egy-két felsőbb évest,vagy végzőst,az mindig jól jön!:)
remélem segítettem:)
ha még szeretnél vmi ötletet,szívesen írok még:)
15/l
Köszi a válaszokat,máris több az önbizalmam.
22:26-melyik suliba jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!