Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez jogos a barátnőmtől?...

Ez jogos a barátnőmtől? Szerintem eléggé gonosz dolog, de nem merem neki megmondani, mert akkor én leszek a rossz, hogy ilyet feltételezek róla és megint bocsánatot kell kérnem meg ilyenek.

Figyelt kérdés

Barátügy!

Összevesztem a barátnőmmel.

Az volt a lényege, hogy megkérdezte, hogy miért nem akarom, hogy ő találkozzon az én volt pasimmal. Erre modntam, hogy nem szeretném, mert rosszul esne. Ere kiderült, hogy hétfőn márpedig fog vele találkozni. Még egy ideig feszegettük a témát, és én megkértem, hogy ne találkozzon vele, de vagy 1000szer kiemeltem, hogy megtiltani nem tilthatom, nem szólhatok bele, de megkértem, mert nekem rosszul esne, ha találkozna vele. Dee én nem ezen akadtam ki, hanem azon, hogy azt mondta:

Én vagyok a szemét, mert megkértem, hogy ne találkozzon vele, és, hogy mellettem szinte már senkivel sem találkozhat (eddig egyszer sem volt olyan, hogy megkértem/megitltottam volna, hogy ne találkozzon valakivel). És ez szemétség tőlem.

Pedig én csak megkértem...:/

Aztán meg megharagudott rám.

Nagy konfliktuskerülő vagyok, ezért bocsántot kértem tőle többször is, amiért szemét voltam. Inkább már nemérdekel a saját önbecsülésem, mindet összerombolom, csak, hogy ne legyen vita. De belül nagyon rosszul esett, de azért bocsánatot kértem, pedig úgy érzem nem nekem kellett volna.

Még ezelött megbeszéltük, hogy talizunk, és most meg ahogy ez szoba került, közölte velem, hogy mikorra kell ottlennem, semmi kérdés, hogy nekem jóe, jön e ugy buszom. Nem. Közölte, hogy mikorra legyek ott. Ezt fel is vetettem, hogy azért jólesne, ha nekem is lenne beleszólásom. Erre ő: "elég sok mindenben van beleszólásod, egyre többet engedek"

Na ezen eléggé meglepődtem, mert nekem ugytünt, hogy eddig én engedek sokszor. Meg hát ez a beszólás szinte olyan, mintha én lennék a rabszolgája vagy ilyesmi.

De megemlíteni már nem merem, hogy ez rosszul esik nekem, mert megint az jönne ki, hogy én vagyok a rossz, hogy iyleneket mondok róla és megint nekem kell bocsántot kérnem, és egyre rosszabb, hogy már tényleg minden önbecsülésemet lerombolom, és nem szeretném újra. Szóval nemnagyon merem neki elmondani ezeket a dolgokat, mert megint énleszek a szemét.

Mit tegyek? Jogos volt tőle a megsértődés? És a legfontosabb: hogyan legyen ma? mit csináljak majd, ha találkozunk?

14/L mindketten.

2010. jún. 26. 10:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10:33

igazad van,én már szájba csapkodtam volna őket,ha az én bnőim lennének ilyenek!

2010. jún. 26. 10:38
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
látszik h csak 14éves vagy,most ne haragudj meg érte!nem tudod irányitanii a dolgokat,lelkizős vagy nagyon!ha nem tudsz vele beszélgeni,akkor ugyanigy marad minden!ne féljél már ennyire!
2010. jún. 26. 10:40
 13/17 anonim válasza:
Vagy beszéld meg vele a dolgokat, vagy inkább mondd le a találkozódat, de ne csinálj ugy mintha semmi nem történt volna, mert akkor minden ilyen marad a továbbiakban is.
2010. jún. 26. 10:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Most én rejtve vagyom MSNen, ő meg bejelntkezett. Szabadra tegyem magam és ráköszönjek, vagy inkább ne...? Vagy várjam meg amíg rámír, miután szabadra tettem magam?
2010. jún. 26. 10:46
 15/17 anonim válasza:
100%
Tedd magad szabaddá, de ne írj rá! Szerintem mondd le a találkozót, ha nem tudod neki megmondani a véleményedet.
2010. jún. 26. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Úgyis találkozni fog az exeddel, kis sunyi a csaj. Ne legyél a pincsikutyája, mert minél többet engedsz, annál többet fog veled kicseszni. Tudod mit hagyd a fenébe ezt az öntelt hólyagot ha összejön az expasiddal neked ahhoz már semmi közöd. Csak arra vigyázz majd akivel jársz azt le ne nyúlja, ha már eddig elbátorkodott.
2010. jún. 26. 11:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Barátnők maradtatok?:D
jan. 26. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!