Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire vagy kibékűlve...

Mennyire vagy kibékűlve önmagaddal?

Figyelt kérdés
2018. nov. 13. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Tökéletesen! 100%
2018. nov. 13. 21:43
 2/10 MegmondókapitányNo.1 válasza:
Skizofrén vagyok úgyhogy egyik felém utálja a másikat
2018. nov. 13. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:

#2 én az első válaszoló vagyok.

Az milyen állapot? Mesélj már róla! Vagy tegyem ki kérdésnek, hogy milyen érzés skizofrénnek lenni? Hátha többen vannak itt akik ettől szenvednek. Ez mindig is érdekelt

2018. nov. 13. 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok önmagammal és mind a jó mind a rossz tulajdonságaimnak.Nem azért vagyok kibékülve magammal mert hibátlan vagyok hanem mert folyamatosan teszek azért hogy javítsak a hibáimon. Így végül olyan ember leszek amilyen szeretnék.
2018. nov. 16. 12:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Egoista vagyok szóval imádom magam :D
2018. nov. 16. 14:29
 6/10 Fodor István Ferenc ***** válasza:
Az ember öreg korára már ki van békülve önmagával, mert volt rá ideje. Ha nem így lenne, akkor miért nem időben gondolkodtam?
2018. nov. 16. 20:40
 7/10 Eszter71 válasza:
Semennyire! Kicsi koromban még a szüleimtől sem kaptam meg a kellő biztatást, sem a "szépségem" sem a tehetségem terén, és ezt felnőtt koromra sem sikerült helyre tenni. Soványan, fiatalon sem tudtam elfogadni magam, ma már örülnék annak, ha úgy néznék ki. Van 3 gyönyörű gyerekem, egy akármilyen munkám, de mégis bennem marad, hogy jelentéktelen vagyok.
2018. nov. 19. 07:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyre jobban. F 40
2018. nov. 23. 00:40
 9/10 Kovács22 válasza:
csak magamat szeretem igazán, meg a gyereket, meg még az asszonyt.
2018. nov. 27. 11:28
 10/10 anonim válasza:
Szinte semennyire, katasztrófának és genetikai hulladéknak érzem magam, párom hiába mondja, hogy nem, én így érzem. Viszont őt "csodálatosnak" látom.
2018. dec. 11. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!