Mennyire vagy kibékűlve önmagaddal?
Figyelt kérdés
2018. nov. 13. 21:39
2/10 MegmondókapitányNo.1 válasza:
Skizofrén vagyok úgyhogy egyik felém utálja a másikat
3/10 anonim válasza:
#2 én az első válaszoló vagyok.
Az milyen állapot? Mesélj már róla! Vagy tegyem ki kérdésnek, hogy milyen érzés skizofrénnek lenni? Hátha többen vannak itt akik ettől szenvednek. Ez mindig is érdekelt
4/10 anonim válasza:
Tisztában vagyok önmagammal és mind a jó mind a rossz tulajdonságaimnak.Nem azért vagyok kibékülve magammal mert hibátlan vagyok hanem mert folyamatosan teszek azért hogy javítsak a hibáimon. Így végül olyan ember leszek amilyen szeretnék.
5/10 anonim válasza:
Egoista vagyok szóval imádom magam :D
6/10 Fodor István Ferenc válasza:
Az ember öreg korára már ki van békülve önmagával, mert volt rá ideje. Ha nem így lenne, akkor miért nem időben gondolkodtam?
7/10 Eszter71 válasza:
Semennyire! Kicsi koromban még a szüleimtől sem kaptam meg a kellő biztatást, sem a "szépségem" sem a tehetségem terén, és ezt felnőtt koromra sem sikerült helyre tenni. Soványan, fiatalon sem tudtam elfogadni magam, ma már örülnék annak, ha úgy néznék ki. Van 3 gyönyörű gyerekem, egy akármilyen munkám, de mégis bennem marad, hogy jelentéktelen vagyok.
9/10 Kovács22 válasza:
csak magamat szeretem igazán, meg a gyereket, meg még az asszonyt.
10/10 anonim válasza:
Szinte semennyire, katasztrófának és genetikai hulladéknak érzem magam, párom hiába mondja, hogy nem, én így érzem. Viszont őt "csodálatosnak" látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!