Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyen az, aki sosincs...

Mit tegyen az, aki sosincs kibékülve a külsejével?

Figyelt kérdés
Mert maximalista. Vékony, de elkezd sportolni, jobban néz ki, pici boldogság. De ekkor elkezdi zavarni más, apró részlet. Megoldja. Majd jön egy újabb és újabb. És ez így megy éveken keresztül, sosem fogadja el a külsejét, mindig tökéletesíteni szeretné, de mindig van tökéletesebb. Emiatt, hogy nincs jóban magával, nincs kellő önbizalma, nem sikeres a párkeresés során sem. Mit kezdjen az ilyen ember magával?

2013. márc. 6. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Találjon magának olyat aki mindennap dicséri, és ápolja az önképét.
2013. márc. 6. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Forduljon szakemberhez, aki kigyógyítja az agybajból!
2013. márc. 6. 12:35
 3/12 A kérdező kommentje:
caM008, a pszichomókus meg nevetve küldené el azzal az indokkal, hogy tényleg van olyan, akinek nem való az élet.
2013. márc. 6. 12:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát én is így vagyok ezzel (csak éppen okkal) ezért is van (távoli) napirenden egy teljes fogátalakítás meg szemműtét... Még távolabbi az orrplasztika meg a fül-átszabatás. (Kár, hogy koponyát nem lehet alakíttatni)

Közelebbi terv a "tökéletes" súly megtalálása és ha ez megvan akkor agyatlan (itthoni szóval rossz minőségű) edzés...

Utána már nagyjából elégedett lehetek... Talán. Bár még az idióta anyajegyeket is leszedetném ha lehetne, meg helyreigazítanám a tartásomat (most mondjuk magam is megteszem, mindig kihúzom magam, egyenes hát - egyre jobbanmegy) de a púpomat is helyreüttetném.

Na utána már nemlenne semmi gond.

2013. márc. 6. 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Vannak folyton elégedetlen emberek...Én is így vagyok,de ez igazából azért van,mert valami mással elégedetlen.Én pl szeretnék más életet élni,amiben az anyagiak egyenlőre utban álnak...
2013. márc. 6. 12:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Xenophilius, valami hasonló játszódik le bennem is.
2013. márc. 6. 12:50
 7/12 A kérdező kommentje:
És az 5-ös válaszolóval is egyetértek. Ha lehetne restartot nyomni, megtenném gondolkodás nélkül.
2013. márc. 6. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség a szakember, hidd el, utat tudnak mutatni. Feltételezem, hogy még tanulsz, így elég könnyen, ingyenesen igénybe veheted a segítségüket. (bár azt hiszem későbbiekben is megoldható, ebben nem vagyok otthon)
2013. márc. 6. 13:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem, már nem tanulok egy ideje, a fizetős szolgáltatás minősége pedig hagy némi kívánnivalót maga után, szerintem.
2013. márc. 6. 13:54
 10/12 Misaka Kaori válasza:
Nyugodj meg, néha a szép emberek sincsenek kibékülve magukkal. Pl. nekem is annyian mondják, hogy szép vagyok, meg gyönyörű meg csinos, de valahogy nehéz elhinni saját magamnak is. :) Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem vagy egyedül, mindenkiben vannak gátlások. Ha van olyan ember a környezetedben, akivel jóban vagy, mondjuk egy igaz barát, vagy egy idősebb rokon, szülő vagy bárki, neki elmondhatod, ha megbízol benne. Én utáltam magam egy időben amiért irigy voltam a legjobb barátnőm külsejére tehetségére. Megbeszéltük a dolgot és nagyon sok dolog derült ki, hogy ő olyan szeretne lenni, mint én. Szóval fel a fejjel, ha végképp nem megy akkor szakember. De néha a legjobb barátok a legjobb pszichológusok. :)
2013. márc. 6. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!